Kim Kardashian Fleur Fatale

Kim Kardashian е американски модел, продуцент, бизнес дама и актриса, който е роден през 1980 г. в Лос Анджелис. Ким е известна с хитовото риалити шоуто "Keeping Up with the Kardashians",в което тя и семейството й са под постоянно наблюдение.  Kim Kardashian, е приятелка на Парис Хилтън. От 2010 г. се възприема от обществото като модна икона и много популярна знаменитост. Тя дори се изявяваше като съдебен заседател популярното телевизионно шоу The Apprentice, където участниците са натоварени със задачата за създаване на бизнес визия за новия и парфюм. В момента, Kim Kardashian активно продават дрехи като постъпленията  отиват за благотворителни организации и фондации. Парфюмите с марка Kim Kardashian са с богато въображение, леко екстравагантни и закачливи. Ароматите са вдъхновени от света на знаменитостите, славата и холивудските партита.
През 2000 г. Ким се омъжва за музикалния продуцент Деймън Томас, с когото се развежда през 2004 г. След това е имала връзки с ритъм енд блус певеца Рей Джей, играчите по американски футбол Реджи Буш и Майлс Остин. Излизала е и с модела Гейбриъл Обри.

Kim Kardashian Fleur Fatale е сравнително нов аромат. Лансиран е през Септември 2014.
Ароматът е обявен като завладяваща, женствена и чувствена композиция от цветя, дървесни и мускусни нотки. Този съблазнителен и богат състав се твърди, че се свързва с екзотиката на Ориента.
Ароматът започва с акорди на касис, виолетка и бергамот. Сърцето разкрива изкусителни флорални слоеве на чай от роза, божур и ирис. Базата завършва с кехлибар, кремаво сандалово дърво и бял мускус.
Бутилката е оформена като любимо цвете на Ким - бяла роза.

Връхни нотки: теменуга, касис, бергамот
Сърдечни нотки: божур, чаена роза, ирис
Базови нотки: бял мускус, сандалово дърво, кехлибар

Аромата Fleur Fatale ще откриете в електронния магазин enzo.bg в опаковка от 100мл. Освен него там може да намерите още аромати, носещи името на небезизвестната Ким.

Запомнете!
Парфюмът, също както дрехите, гримовете и бялата козметика е нещо строго индивидуално.
Това че сте харесали даден аромат върху кожата  на някой друг, съвсем не означава, че ще го усещате по същия начин върху себе си.
В някои случай може това, което сте харесали да се окаже вашия аромат, но в други може дори да ви се стори ужасен.
Това е така, защото всички хора имат различна кожа. На някои отиват по-силни аромати, на други цветни, плодови композиции.
Парфюмът трябва преди всичко да подчертава индивидуалността на човека, който го носи.

Парфюмът трябва преди всичко да подчертава индивидуалността на човека, който го носи. Не се влияйте от това, какво ви препоръчват в магазина или
от съветите на приятелки. Това, че са ви подарили скъп, марков парфюм не означава, че той е страхотен, в повечето случай тези подаръци дори не са подходящи.
Не се доверявайте на никой друг, освен на себе си в избора. Ако следвате този съвет, то винаги ще сте доволна, че притежавате правилния аромат.


***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации