Изглаждащ концентрат от Galenic Nectalys


Изглаждащия концентрат от Galenic Nectalys е със сигурност новата ми любов в продуктите за лице. Нямах представа, че ще ми допадне толкова още от първото ползване.

Еликсирът е предназначен за всеки тип кожа над 25 години. Помага в борбата с умората и посърналия тен. Изглажда и озарява кожата.
Съдържа нектар от плодове, богати на хранителни микроелементи:
- Мандарина (антиоксидантен витамин C): неутрализира свободните радикали;
- Смокиня: доставя енергия за клетките;
- Праскова (ободряващ Магнезий): активира клетъчната енергия.


Опаковката е дебело пластмасово шишенце с удобна помпичка и нестандартна капачка. За цялото лице са необходими три изпомпвания, което за съжаление прави продукта доста неикономичен.

Консистенцията е течна и кремава на цвят. Нанася се много лесно и попива мигновено в кожата.

Еликсирът обещава да изглади кожата за 3 седмици при редовна употреба. Препоръчва се да се нанася преди дневния крем, но аз лично го използвам в момента самостоятелно, понякога под слънцезащитен крем, тъй като температурите навън са доста високи и не искам да натоварвам лицето си.

С лицето ми този еликсир направи чудеса. Изравни тена и позаглади порите, с които се боря открай време и не намирам трайно решение и силно се надявам този серум да е решението.

Продукта е чудесен за лятото, тъй като е много лек и попива моментално, като в същото време оставя кожата гладка и хидратирана. Зимата бих го ползвала с крем отгоре.

Коментари

Популярни публикации