Eva Cosmetics USA - бели зъби с Meswak

Eva Cosmetics USA предлага страхотни продукти за кожа и коса. Използват се природни съставки. Eva Cosmetics USA каталог предлага широка гама от продукти за вашите нужди. Продуктовата гама включва продукти за грижа за кожата, косата, кремове за обезкосмяване, мъжки продукти за бръснене, хигиена за устата за пушачи, грижа за чувствителна кожа и продукти за грижа за тялото.
Eva Cosmetics предлага натурални продукти, с едни от най-редките съставки.

Eva Meswak избелваща пудра за зъби 3 в 1 е прах за почистване на зъбите, специално предназначен за пушачи. Пудрата помага за отстраняване на петна от никотин, кафе и различни храни, без да уврежда зъбния емайл. Избелва зъбите и освежава дъха. Свежото усещане остава колкото и при нормалните пасти за зъби.
Miswak (пречистване на устата), наричан също Miswak, Miswak, Siwak, Siwak е направен от една клонка на дървото Salvadora Persica.
Salvadora Persica е малко дърво или храст, на пръв вид много неугледно и безинтересно. От векове обаче се използва като естествена четка за зъби и все по-често се прилага като съставка в продуктите за устна хигиена.


Ежедневното миене на зъбите по няколко пъти на ден е навик, вкоренен ни още от детските години. Устната хигиена е от изключителна важност и предотвратява много сериозни проблеми.
За да поддържаме добра устна хигиена е важно да мием зъбите си правилно, затова е необходимо да изберем подходящите паста и четка за зъби и да не правим компромис с качеството им.
Грижата за зъбите е от изключителна важност и е необходимо да не я пренебрегваме. Има множество фактори, които предизвикват потъмняване и петна по зъбите, като най-разпространените от тях са тютюнопушенето, пиенето на кафе и червено вино. За щастие вече има толкова много методи, с които да избелите зъбите си, че е нужно просто да изберете най-подходящия за вас.

Хигиената е на първо място що се отнася до белотата на зъбите.
За да имате идеално чисти зъби е нужно да спазвате няколко правила:
За да имате идеално измити зъби е добре да знаете, че е нужно да ги миете както отвън, така и отвътре. Много хора мият зъбите си само отвън и не се замислят за другата им страна.
Времето за миене на зъби е точно три минути, тази рутина се запомня още в детските години и е добре да се спазва, за да се постигне идеална чистота.
Пастата за зъби не се пести. Точно както процедирате с другите козметични продукти, така трябва да правите и с пастата си за зъби. Използвайте оптималното количество паста, за да постигнете желания ефект.
Никога не слагайте пастата за зъби на суха четка. Намокрете хубаво четката с топла вода и след това нанесете пастата.


***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации