Премахване на нежеланото окосмяване - какво да изберем?

Марката Remington е сред световните лидери в областта на фризьорското оборудване и други електрически уреди за ежедневна грижа за косата и тялото. Сред асортимента на Remington ще откриете първокласни преси за коса, топло-въздушни маши или изключително висококачествени сешоари, които предотвратяват увреждането на косата от горещия въздух,а благодарение на уникалната си технология,дори се грижат интензивно за косата.

Компанията Remington има много богата история. През 1937 г. представят първата електрическа самобръсначка в света и оттогава запова да се развива и произвежда повече уникални електрически уреди, насочени към грижата за тялото и косата. Марковите продукти Remington ще ви докажат , че можете да им се доверите напълно, след като разберете, че изглеждате страхотно във всеки един момент от деня.

В електронния магазин enzo.bg ще откриете продукти на марката Remington, сред които е и Remington Smooth & Silky WPG4010C - бикини тример. С него лесно и бързо ще премахнете нежеланото окосмяване.
Тримерите работят на принципа на ножицата или по-точно имат голямо сходство със самобръсначките. При тях премахването на окосмяването става бързо и лесно, но пък ефекта не е чак толкова дълготраен, колкото при епилирането или кола маската.

Лятото е сезона на късите дрехи и премахването на окосмяване по видимите части на тялото е силно препоръчително. За тази цел можете да използвате много продукти и уреди, според вашите предпочитания.
Кола маската е един от вариантите за трайно премахване на окосмяването. При нея ефекта трае около 3 до 5 седмици според вашата физиология.
Ако сте решили да използвате именно кола маска за премахване на нежеланото окосмяване можете да вземете някои предварителни мерки, с които да притъпите болката.

Избягвайте да правите кола маска преди цикъл. Тогава болката е по-силна, защото кожата е по-чувствителна.

Носете широки дрехи след епилация, така ще се препазите от търкането на дрехите с кожата и няма да изпитвате дискомфорт.

Не се епилирайте ако кожата ви е разранена. Изчакайте да зарасне напълно и след това извършете процедурата.

След като сте извършили процедурата задължително нанесете успокояващ крем.

Ексфолирайте кожата си редовно, за да се предпазите от врасналите косъмчета, които ако не се премахнат могат да бъдат дори болезнени.

Кола маската е противопоказна при разширени вени. Ако вие страдате от този проблем по-добре се насочете към по-щадящ метод за епилация.

Няма правило колко често можете да използвате кола маска. Все пак изчакайте кожата да възвърне нормалното си състояние преди да се подложите отново на процедурата.

Каквото и да изберете за себе си е добре да се запознаете с правилата за безопасна употреба преди да използвате дадения уред или продукт.


***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации