5 SENS от Rene Furterer

Марката Rene Furterer има дългогодишна история на козметичния пазар. За пръв път е показана на пазара през далечната 1957 година в Париж. Първия продукт, който създават е Спа терапия за коса. Днес Rene Furterer използват селектирани масла и растителни съставки от целия свят, с които създават страхотни продукти.
5 SENS от Rene Furterer е сухо масло за коса и тяло. В състава му има 5 уникални натурални масла, които имат забележителен ефект върху кожата и косата.

    Масло от шафран – хидратира
    Масло от сладък бадем – подхранва
    Масло от авокадо – подхранва и регенерира
    Масло от рицин – омекотява
    Масло от жожоба – защитава

Шафранът е особено богат на мастни киселини и хидратиращи елементи. Авокадото защитава и скалпа и косъма от изсушаване.
Маслото от сладък бадем е богато на витамин Е и има чудесни свойства върху кожата.
Маслото от жожоба регулира производството на себум и има защитни за кожата свойства.
Рициновото масло омекотява чудесно кожата.

Продукта 5 SENS на Rene Furterer носи истинска наслада за кожата и сетивата. Чудесен продукт е както за зимата, така и за лятото, особенно след плаж.

Rene Furterer Huile 5 Sens ще откриете в електронния магазин enzo.bg както в стандартната му опаковка, така и в страхотен комплект.

Маслото е подходящо и за чувствителна кожа, заради изчистения си състав.

Чувствителната кожа се изразява в непоносимост към употребата на различни козметични продукти, влияние от студ, вятър и слънце.
При чувствителната кожа е нарушена бариерната функция на кожата, което я прави пропусклива за множество алергени, а увеличената трансепидермална водна загуба я изсушава допълнително и така се получава порочен кръг.

Често човек може да се сдобие с чувствителна кожа след употребата на голям брой различни козметични продукти, които не са повлияли добре на кожата на тялото или лицето.

Обикновено оплакванията са парене, щипене, опъване, а понякога дори и поява на ситни пъпки по различни части от тялото или лицето.
Грижата за чувствителната кожа на тялото е отново много важен фактор за борба с проблема. Не е препоръчително да се използват обикновени лосиони и кремове за тяло, защото те не са специално разработени за такъв тип проблемна кожа.
Препоръчват се продукти с минимален брой съставки, без аромати и без парабени. На нашия пазар има доста такива продукти, но човек трябва да се консултира с дерматолог или фармацевт, за да избере правилния за него продукт.

Ако имате суха и чувствителна кожа заложете на чисти продукти с натурални съставки.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации