Gwen Stefani L (LAMB)

Гуен Рене Стефани е американска певица, текстописец, модна дизайнерка и актриса. Известна е като вокалистка на групата "Ноу Даут". Гуен е родена през 1969 година в Калифорния. Самостоятелната си музикална кариера певицата започва през 2004 година и бързо израства под силното влияние на пънка.
На Gwen Stefani не и стига само света на музиката, затова тя навлиза и в света на модата през 2003 г., основавайки своята модна марка  L.A.M.B.
Първият парфюм Gwen Stefani L излиза на пазара през 2007 г. и е харесван от всички жени, който търсят оригиналност и ексцентричност.

Първият аромат на поп звездата Гуен Стефани е "светъл, свеж и чист", както тя описва себе си.
Той носи името Gwen Stefani L (LAMB). Съставен е от меки зелени акорди (виолетови листа) и цветя (воден зюмбюл, бяла фрезия) и круша.

Връхни нотки:
фрезия, теменуга, круша, зюмбюл
Сърдечни нотки:
портокалов цвят, жасмин, грах, роза, крем
Базови нотки:
хелиотроп, праскова, мускус

Ето какво споделят от enzo.bg за аромата:
"Gwen Stefani L (LAMB) е свеж цветно-плодов дамски аромат. Чувства ли ли сте някога умора от силните тонове, от наситените и тежки парфюми, вписващи се повече в атмосферата на зимата? А какво бихте опитали през лятото, за да се радвате на дълготрайна свежест? 

Предлагаме Ви микс от плодове и цветя с мускус в основата си. Парфюмът, носещ името на популярната певица Гуен Стефани се крие във впечатляващ флакон.
Упойващите връхни нотки от виолетка, фрезия, зюмбюл и сочни круши ще отстъпят място на акорди от жасмин, портокалов цвят и грахово зърно. Праскова, хелиотроп и мускус ще усетите в основата на целия аромат, който ще се задържи за дълго върху кожатана Вашето тяло.


Продуктите Gwen Stefani са известни в цял свят с ароматите на плодове, цветя и редки съставки. Ако не сте ги опитвали, ще Ви изненадат приятно с уханието и изгодната си цена.

През 2009 г. марката  спечели престижната награда на FiFi – Fragarance Foundation, която се връчва всяка година. Опитайте Gwen Stefani L (LAMB)и няма да съжалявате."

Аромата Gwen Stefani L (LAMB) можете да откриете в електронния магазин enzo.bg в опаковка от 50мл. Освен него в магазина ще откриете и култувите аромати Harajuku Lovers, които включват колекция от пет аромата - Love, Lil' Angel, Music, Baby и G.


***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации