EcoTools Pure Complexion гъба конджак

Конджак (Amorphophallus Konjac) е тропическо растение, от което през последните 1500 години в далечна Азия и по-специално в Япония се правят гъби за почистване на лице и тяло.
Гъба Конджак е много популярно средство за почистване на лицето. Всички съставки в гъбата са натурални и не съдържат изкуствени оцветители и консерванти. Основната съставка на гъбата конджак е брашното от фибрите на корена конджак.
Най-много гъби конджак се добиват в Азия, където се използват основно като лекарство и храна.

EcoTools Pure Complexion гъба конджак за дълбоко почистване на кожата е нова революционна гъба, специално разработена за дълбоко премахване на мъртвите клетки.
Конджак е една от най-новите тенденции в грижата за кожата. Тя се изработва ръчно и е със 100% натурални съставки. Проектирата е за по-добро почистване на кожата като я прави по-гладка и свежа. Може да се ползва както сутрин, така и вечер.
Дълбокопочистващата гъба конджак на EcoTools е подходяща както за нормална, така и за мазна и проблемна кожа. Можете да я използвате самостоятелно или със продукт за почистване.
На пазара има огромно изобилие от продукти за мазна кожа и единственото, което трябва да направите е да изберете правилния за вас. Ако пък сте почитатели на домашните маски има много рецепти, които са подходящи именно за мазна кожа.

Важно е да знаете, че каквато и гъба за лице да изберете е необходимо да я сменяте през няколко месеца, тъй като тя се амортизира и попива влага, което никак не е полезно за кожата на лицето.
Как да използвате гъбата конджак:
Преди да изполвате гъбата за първи път я изплакнете много добре с вода. Не изполвайте никога суха гъба.
Можете да добавите от любимия си продукт за почистване на лице или пък да я използвате самостоятелно.
Масажирайте цялото лице с нежни кръгови движения.
След използване я изплакнете обилно с вода, за да отмиете почистващия продукт.
Оставете гъбата да изсъхне напълно.
Каквито и продукти да изберете не забравяйте да почиствате кожата си по два пъти на ден, особено ако имате мазна кожа. Включете в почистването четка и два пъти седмично дълбокопочистващ ексфолиант, за да премахнете мъртвите клетки ефективно. Никога не пропускайте хидратиращата грижа веднага след почистване. Мазната кожа също има нужда от овлажняване.


***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации