Chicco Oral Care

Chicco е световноизвестна марка за бебешки аксесоари и козметика. Продава се в 120 страни по света и отдавна е завладяла пазара на бебешки стоки.

Ето какво споделят от enzo.bg за марката:
"Италианската компания Chicco , която е под крилото на гиганта „Artsana Group“ е специализирана в производството на продукти за деца на възраст от 0 до 36 месеца. Преди повече от половин век ,марката основава бизнесменът Пиетро Кателли и бързо става синоним за съвършенство. В момента действа в повече от 120 страни по света. Широката гама от предложения на марката Chicco разбира се, включва и козметика , предназначена за ежедневната грижа към чувствителната кожа на най-малките. Специално внимание заслужава и серията за бременни жени „Mamma Donna“ ( крем против стрии, гел против уморени крака и др. продукти).

Млеката за тяло, шампоаните и останалите продукти на марката Chicco са хипоалергенни и лесно се нанасят. Съдържат първокласни натурални съставки и се подлагат на специални дерматологични тестове. Дори не е необходимо да добавяме, че за разработването на продуктите са отговорни водещи експерти по медицина и други науки.

 Благодарение на своите изключителни ефективност и деликатност, козметика Chicco си е спечелила огромната обич на майките. Имайте впредвид, че кожата на бебчетата е тънка, липсва й защитен филм и лесно се изсушава. Продуките Chicco перфектно ще я почистят, хидратират, подхранят и нежно ароматизират. Не е за учудване, че тази марка козметика е препоръчвана от редица педиатри. Марката Chicco ще се хареса на всички , които искат за децата си само най-доброто, търсят качество на разумна цена и очакват или вече имат бебе."


Изграждането на навици за спазване на устна хигиена е важен етап от развитието на децата. Важно е да се прави, за да се избегне натрупването на бактерии, а и за да се изградят здрави хигиенни навици у детето. Важно е да се започне колкото се може по-рано, за да бъде по-лесно както за детето, така и за майката.

 В електронния магазин enzo.bg ще откриете комплект от две четки за зъби на марката Chicco. Четките са подходящи за ползване още от появата на първите зъбчета, едната след четвъртия месец, а другата след шестия.
 Комплекта включва четка за зъби и масажор за венци. Главата на масажора е заоблена и удобна за бебето. Има релефни издатини, които правят нежен масаж на венците. В комплекта е включен и предпазващ диск, който се слага под главата на четката, за да не може бебето да я слага навътре в устата си.

 Комплекта можете да откриете в електронния магазин enzo.bg.

 ***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации