Грижа за краката с Alpa Pedik

Педикюра е от тези козметични процедури, от които няма как да избягате. Все пак от късна пролет до ранна есен краката ви са на показ, а не е приятно гледката да е непривлекателна. Грижете се както за маникюра си, така и за педикюра си.Марката Alpa е известна на своите клиенти още от далечната 1913 година, когато е създадена. От 1948 година марката се произвежда в Чехия. Продуктите нямат особено голяма промяна от самото си създаване. Опаковките са традиционни - стъклени бутилки с етикет на компанията. Логото на марката е семпло и стандартно. Продуктите обаче, са нещото което правят марката наистина харесвана и продавана в много страни.
В момента пазара е насочен предимно към Чехия и е един от най-големите производители на бебешки прахове.

Спрея на Alpa Pedik е предназначен за ежедневно ползване и целта му е да предотврати изпотяването на краката. Спрея съдържа алуминиев хлорохидрат, който е най-ефективното съединение против изпотяване. Концентрацията му е специално дозирана, така че да защитава краката през целия ден от неприятните миризми.Компанията Alpa. В момента произвежда повече от 140 различни козметични продукти.

Грижата за педикюра в домашни условия никак не е трудна и сложна. Достатъчно е само да имате най-необходимите инструменти и продукти, с които поддържате и маникюра си.

Първото, което трябва да направите е даотстраните стария си лак. По-добре е да ползвате безацетонов лакочистите, с който да напоите обилно памучен тампон.

Потопете стъпалата си в разтвор от сол и вода, а най-добре в специални соли за вана. Останете така поне 15минути.

Внимателно изтъркайте петите си с пемза или четка, а можете да ползвате и специални ексфолианти за крака, които се продават във почти всяка дрогерия.

Оформете внимателно ноктите си с пила и се погрижете за кожичките.

Нанесете обилно хидратиращ крем за крака.

Нанесете два слоя от любимия си лак за нокти и запечатайте с топ лак.

Ако спазвате тези стъпки ще имате винаги страхотен педикюр, който няма да изисква особени грижи. Изберете продукти, които ви харесват и ви доставят удоволствие, за да направите цялата процедура още по-приятна.

Продуктите на Alpa Pedik можете да откриете в електронния магазин enzo.bg. Освен серията за грижа за краката там ще намерите още продукти за коса и тяло на марката, както и продукти за деца.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации