Adi Beauty Nail Kit Ocean

Има много причини, поради които Мъртво море, най-ниската точка на земята и най-големият "Природен Спа" в света. То е едно от истинските природни чудеса на света и една уникална турситическа дестинация.
Съдържанието на сол във водата достига до 330 промила (за сравнение солеността на Черно море е около 17 промила).
Разположено е на 430 m под морското равнище (към 09.2015) и спада с около 1 m за година. Има площ от около 1020 km2. Дълго е около 76 km и широко 18 km, като най-дълбоката точка е на 400 m.
В Мъртво море състава на водата се различава драстично от тази в останалите морета. Водата се състои приблизително от 53% магнезиев хлорид, 37% калиев хлорид и 8% натриев хлорид. Водата на Мъртво море съдържа 21 минерала включително магнезий, калций, бром и калий. Дванадесет от минералите, които съдържа водата в Мъртво море не могат да се открият никъде по света. Те са известни със полезното си действие върху кожата. Подхранват кожата и активират кръвообращението,облекчават ревматичния дискомфорт и метаболитните нарушения в тялото.

Площта на Мъртво море се превърна в основен център за здравни изследователи с най-добрите учени и изследователски институции, които се опитват да разберат магията на Мъртво море.


Марката ADi Beauty е специализирана в производството на продукти с минерали от Мъртво море. Предлага продукти за спа, лице, тяло и коса, а ноктите и ръцете са на особена почит.

ADi Beauty Dead Sea Nail Kit е перфектния подарък за ноктите ви! С негова помощ ще ги направите бляскави и здрави. В комплекта са включени двустранна пила за нокти, четиристранен професионален буфер за блясък и изравняване на ноктите, масло за кожички, което позволява на ноктите да дишат и растат свободно и специален лосион за ръце, който хидратира дълбоко кожата на ръцете.

Ако сега прохождате в света на красивите нокти е много възможно да се сблъскате с проблема "пожълтели нокти".
Пожълтяването на ноктите е често срещан проблем, който може да бъде в резултат на прекалено често лакиране, използване на некачествени лакове или пък липса на витамини. Използвайте винаги качествени и купени и от проверени магазини лакове. Така ще избегнете бъдещите проблеми с ноктите си.

Има няколко лесни за използване съставки, които могат да избелят ноктите ви и да върнат блясъка им.

Избелваща паста за зъби: Почти всички имаме вкъщи такава паста и успешно можем да я използваме, за да избелим ноктите си, защото все пак тя е предназначена имено за тази цели, макар и за друга част от тялото ни. Натъркайте ноктите си със четка за зъби точно както правите със зъбите си.

Лимонов сок: Накиснете целите си ръце във разтвор от сок от лимон и настъргана кора. Ако пожълтяването не е толкова силно добавете и чаша хладка вода.

Сода за хляб: Содата може да се използва навсякъде в дома за почистване и също така лесно и бързо ще избели ноктите ви. Накиснете ноктите си във разтвор от вода и сода за 30 минути.

Продуктите на марката ADi Beauty ще откриете в електронния магазин enzo.bg.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации