Weleda Body Care - Bath Milk

Марката Weleda е основана през далечната 1921 година в Швейцария от известните лекарка Ита Вегман и философ Рудолф Щайнер. Марката е световно известна и се продава по целия свят. Предлагат козметика, хранителни добавки и медицински продукти. Weleda е една от най-търсените и продавани био марки в света. Weleda Body Care включва серия от продукти за тяло, сред които са и такива за вана. Всички знаем, че няма нищо по-отпускащо от една приятно ухаеща топла вана, а най-хубавото е, когато е с изцяло натурални продукти. Лавандулата е известна със своите релаксиращи и отпускащи свойства. Weleda имат в асортимента си страхотен продукт за вана с нежен и деликатен аромат на лавандула.
Продукта съдържа натурални етерични масла, които ще ви отпуснат и подготвят за дълбок сън
Съставки (INCI): Water (Aqua), Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Potassium Olivate, Glyceryl Oleate, Limonene*, Linalool*, Geraniol*. *from natural essential oils

Продуктите от серията за тяло на Weleda ще откриете в електронния магазин enzo.bg. Освен пяната за вана с лавандула ще намерите и още няколко страхотни натурални аромата.

Защо трябва да си взимаме вана?
Много хора са свикнали само със душа и това е съвсем нормално и достатъчно за нормалната хигиена. Ваната обаче е съвсем различно нещо. Тя е начин за отпускане и релаксация. Носи наслада и удоволствие.
Когато си взимаме вана порите се отварят и кожата се почиства в дълбочина, става по-мека и еластична. Взимането на вана извежда вредните токсини от тялото и то остава идеално чисто. Ваната има невероятното свойство да понижава кръвното налягане и да гони черните мисли. Идеално средство за прогонване на стреса е.
Ако искате да се почуствате наистина невероятно, използвайте специални продукти за вана с натурални аромати според настроението.
Идеалната температура на водата във ваната е 37 градуса. При тази температура тялото се отпуска напълно. Тази вода сваля напрежението и отпуска мускулите. Помага за оросяване на кожата и премахва токсините. Помага при мускулни болки и простуди. Добре е да знаете обаче, че температура от 37 градуса не се препоръчва за хора с разширени вени и високо кръвно. Ако сте напълно здрави правете топлите вани вечер, за да се подготвите за сън, а по-хладките сутрин, за да сте бодри и свежи.
Въпреки всичко е много важно да не пренебрегвате хигиената си за сметка на ваните. Хигиената на лицето и тялото е от първостепенно значение още от ранна детска възраст и взимането на душ всеки ден е задължително.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации