Diorskin nude air powderDiorskin nude air powder имам вече от почти половин година и ето, че е време да ви я покажа. По принцип не се впечатлявам много от пудри, трябва ми само една, която да матира лицето и да не се налага да я подновявам много често. Тази пудра конкретно държа вкъщи и я използвам само по веднъж на ден, което е абсолютно достатъчно, за да матира лицето ми за цял ден.


Diorskin nude air powder идва в страхотна метална опаковка в комплект с мини кабуки четка. Опаковката е семпла с логото на марката върху капака. Отвътре има огледалце, което е доста голямо. Има и кадифен пауч за съхранение, който аз не ползвам, тъй като я държа върху тоалетката си и нямам нужда от него. Хубавия релеф върху пудрата изчезна много бързо, затова и ползвам стари снимки. Опаковката след тези шест месеца употреба е непокътната.

Това, заради което избрах точно тази пудра е нейната прозрачност. Обещанията са матирана кожа за дълго време с невидим за просто око цвят. Дори бих казала, че моята пудра в цвят 20 Light Beige е прозрачна. Не се наслоява и не се събира в пори и гънки - наистина невидима.Пудрата е чудесна за тези от вас, които търсят много фино покритие и голяма издръжливост. Инвестицията обаче не е никак малка и затова ви съветвам задължително да я пробвате на лице преди да я купите.

Коментари

Популярни публикации