А-DERMA EXOMEGA SHAMPOO

 
Най-после открих ШАМПОАНЪТ за Габриела. Идеален е и нямам намерение скоро да го сменям, тъй като ми отне година и половина да го открия.
Откакто се е родила, дъщеря ми е с много сух скалп. В началото се белеше имаше и дълго време крусти. Пробвах всякакви (ама наистина всякакви) шампоани като се започне от медицинската козметика, масовите бебешки продукти от супермаркета и стигнем до българските шампоани. Нито един от тях не успя да се справи с проблема, а като се има предвид, че вече е и голяма с гъста къдрава коса, намирането на подходящия шампоан се беше превърнало във фикс идея.

А-DERMA EXOMEGA е серия за деца с атопичен дерматит, какъвто моето дете няма, но пък ни беше препоръчан от педиатъра ни (казвам "ни", тъй като тя все още е и мой личен лекар).

Съдържа екстракт от овес, които успокоява скалпа и регулира. Обещава дълбока хидратация и според листовката категорично решение на проблемите на Габи.

Опаковката е страхотна, но за съжаление доста малка, само 125 милилитра. Пластмасовия флакон с дозатор за пяна е много лесен за ползване, а е и голям и не е нужно да помпам много.

Продукта няма аромат, което признавам, малко ме разочарова, защото обожавам аромата на бебешката серия на марката, но пък щом реша този проблем ще премина на другия шампоан от бебешката серия.

Използва се много лесно - разклащам добре и натискам два или три пъти помпичката. Пяната, която излиза е достатъчна за цялата коса. Измивните му качества са чудесни, с лекота отмива пясък и други неща от заобикалящата ни мръсотия. Косата става много мека и лесна за разресване и най-важното за мен вече не се заплита, а къдриците са перфектно оформени.

Оставам фен на марката и най-вече на бебешките им продукти!

Коментари

Популярни публикации