Britney Spears Radiance

През последните години, Бритни Спиърс, която стартира своята успешна музилална кариера през 1992 година, отбелязва своето завръщане, дори в света на парфюмите. Тя е една от първите известни личности, предлагащи свой парфюм. Уханията с името "Бритни Спиърс" улавят нейния начин и стил на живот. Сред тях, можете да намерите свежи и много естествени аромати.

Radiance е деветият аромат на небезизвестната Бритни Спиърс. Лансиран е през Септември 2010 от компанията Elizabeth Arden.
С мотото "Избери своя собствена съдба", ароматът е на разположение като 30, 50 и 100 мл.
Radiance, според онлайн магазина Fragantica, "е женствена смесица от червени горски плодове, деликатни цветни венчелистчета и мек мускус, опаковани в смела и момичешки, светло синьо и розово бутилка, украсена с кристали.
Аромата, създаден от Elizabeth Arden е описван от компанията като наситен аромат на горски плодове и росни венчелистчета, който се разгръща, за да разкрие лъчистата сърцевина от чисто бели цветя, осветени от блясъка на скъпоценен кехлибар и секси мускус.

Връхни нотки: червено зърно
Сърдечни нотки: портокалов цвят, ирис, жасмин, тубероза
Базови нотки: кашмирено дърво, амбра, мускус

Ето какво споделят от enzo.bg за аромата:
"Britney Spears Radiance е привлекателен цветен аромат за момичета и млади жени. Уморихте ли се от тежките и богати аромати, които са по-подходящи като допълнение за по-зрели дами? Ако искате по-очарователен и младежки аромат, който ще Ви направи привлекателна принцеса, чиито кандидати ще бъдат готови на всичко за Вас. Опитайте още един от многото красиви парфюми на поп дивата Бритни Спиърс. Съставът на аромата Radiance е уникален и ще краси рафна с парфюми в дома Ви.
Пъривте нотки на Radiance са екстракти от сладки червени  плодове. След това се усещат нотки на жасмин, ирис и портокалов цвят. Основата на парфюма е от кехлибар, пачули и кашмир, които дават едно незабравимо преживяване на сетивата, които ще бъдат запомнени  за дълго време.

Парфюмите на Бритни Спиърс придобиха голяма известност за относително кратък период от време. Красивият дизайн на флакона ще зарадва младите жени и момичета. Парфюмът Бритни Спиърс Radiance Ви въвлича в блестяща светлина на цветни скъпоценни камъни, които са скрити в него."


Аромата Radiance можете да откриете в електронния магазин enzo.bg във всички предлагани опаковки, както и под формата на мостра, с която лесно можете да определите дали ви допада или не. Освен него там ще откриете много голямо разнообразие от аромати, носещи името на Бритни, а и продукти за тяло, които да ги допълнят.

Парфюмът трябва преди всичко да подчертава индивидуалността на човека, който го носи. Не се влияйте от това, какво ви препоръчват в магазина или
от съветите на приятелки. Това, че са ви подарили скъп, марков парфюм не означава, че той е страхотен, в повечето случай тези подаръци дори не са подходящи.
Не се доверявайте на никой друг, освен на себе си в избора. Ако следвате този съвет, то винаги ще сте доволна, че притежавате правилния аромат.


***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации