Bodyfarm Goji Berry пилинг за тяло

Гръцката натурална козметика Bodyfarm гарантира на кожата ви истински комфорт и ще я глези през целия ден. Козметика Bodyfarm е създадена на базата на дълбоки познания  на гръцките билки, растения и екстракти от плодове. Част от широкия асортимент на марката Bodyfarm са душ-гелове, млека за тяло, пилинг продукти, сапуни и други уникални козметични продукти, които се открояват със своите качество и ефективност. Дългогодишният опит в областта и техническите  познания в производството гарантират формирането на безопасни и висококачествени естествени продукти, които съдържат активни натурални екстракти. Козметика Bodyfarm е чисто натурална, без никакви петролни суровини и деривати като животински парабени, пропиленгликоли,силикони и тн. Продуктите на марката Bodyfarm са дертматологично тествани и сертифицирани в съответствие с европейските директиви. Гръцката натурална козметика Bodyfarm се характеризира с много приятен аромат, който ще ви омагьоса. Поглезете своето тяло с ефективна грижа, която идва право от природата!
Марката Bodyfarm има серия с невероятните плодове годжи бери. Серията съдържа няколко продукта за грижа за тялото, сред които е и ексфолиант за тяло. Съдържа бадем и провитамин Б5, както и естествено екстракт от годжи бери. Оставя кожата невероятно ексфолирана, чиста и свежа.
Голямо разнообразие от продуктите на Bodyfarm можете да откриете в електронния магазин enzo.bg на страхотни цени. Сериите включват по няколко продукти за грижа за тялото, така че да можете да ползвате еднакви като аромат продукти.

Много е важно да ексфолирате кожата редовно, за да премахнете мъртвите клетки и за да може продуктът да проникне по-добре в кожата. Не е важно с какво го правите, а да го правите редовно.

Една от основните стъпки при борбата с целулита е именно ексфолирането.
Целулита е проблем на много жени по света без значение от тяхната възраст, ръст и килограми. Може да се появи във всяка възраст и засяга основно жени.
По последни данни 90% от жените на земята имат/са имали целулит в определен етап от живота си.

Главната причина за появата на целулит е липсата на колаген в кожата. Колагенът е протеин, който помага за образуването на съединителната тъкан. С напредването на възрастта, колагенът в кожата намалява и това води до появата на целулит. Но както споменах по-горе, жените от всички възрасти могат да имат целулит. При по-младите причината е неправилната храна и липсата на движение.
Освен горе изброените причини, има друг основен фактор, който влияе на целулита - наследственост. Ако някоя от жените във рода ви е страдала от целулит, то шанса да се появи и при вас е огромен.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации