A Lab on Fire Rose Rebelle Respawn

A Lab on Fire Rose Rebelle Respawn е ориенталски аромат, лансиран през 2013 година. "Носът", създал парфюма е Софиа Гройсман.
Както всичко около марката A Lab on Fire, така и този аромат е малко мистериозен. Rose Rebelle Respawn има състав от бръшлян, листа от мента, карамфил, роза, мускус, тамян и какаови нотки.
Текста, описващ аромата е следния:
"Нищо не може да ви навреди. Нищо не може да ви повлече надолу. Вашата сила идва от най-дълбоките дебри на сърцето ви и е неограничена. Търсете силно с очите си и ще владеете света. Rose Rebelle Respawn ви прави безкрайно съблазнителни."

Връхни нотки: мента, бръшлян
Сърдечни нотки: карамфил, роза
Базови нотки: мускус, тамян, какао

A Lab on Fire е марка с традиции и вкус. Опаковките на парфюмите им са автентични - семпли и ефектни.
Марката е съвсем нова, но вече има цели 13 аромата в каталога си. Работят с известните парфюмеристи като Бруно Йованович, Оливър Полдж, Карлос Бенаим, Алберто Морилас и много други талантливи "носове".

Ароматите на A Lab on Fire можете да откриете в електронния магазин enzo.bg като за ваше улеснение всички аромати разполагат и с малки мостри, с които да определите дали ще ви допаднат.

Запомнете!
Парфюмът, също както дрехите, гримовете и бялата козметика е нещо строго индивидуално.
Това че сте харесали даден аромат върху кожата  на някой друг, съвсем не означава, че ще го усещате по същия начин върху себе си.
В някои случай може това, което сте харесали да се окаже вашия аромат, но в други може дори да ви се стори ужасен.
Това е така, защото всички хора имат различна кожа. На някои отиват по-силни аромати, на други цветни, плодови композиции.
Парфюмът трябва преди всичко да подчертава индивидуалността на човека, който го носи.
Парфюмът трябва преди всичко да подчертава индивидуалността на човека, който го носи. Не се влияйте от това, какво ви препоръчват в магазина или
от съветите на приятелки. Това, че са ви подарили скъп, марков парфюм не означава, че той е страхотен, в повечето случай тези подаръци дори не са подходящи.
Не се доверявайте на никой друг, освен на себе си в избора. Ако следвате този съвет, то винаги ще сте доволна, че притежавате правилния аромат.

В наши дни парфюмерийната индустрия се е развила до такава степен, че повечето от нас биха намерили за трудно да се разделят със своя любим аксесоар. Използвани разумно, парфюмите са начин да привлечем внимание, да покажем своя вкус и предпочитания или просто да се насладим на любим аромат.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации