Здрави нокти у дома с Red Carpet

Лабораториите на Red Carpet създадоха невероятна система за маникюр в домашни условия. Първата по рода си лед система за гел за нокти.
Red Carpet Nail Remedy гел лак е лак за нокти, който се използва с помоща на LED лампа и е предназначен за подсилване на ноктите. Дава мигновен блясък наноктите, прави ги по-здрави и красиви. Обогатен е с витамини Б5, калции и витамини А и Е.

Как да използвате у дома?
Почистете ноктите със специалната течност за почистване с помощта на марля избършете ноктите.
Нанесете тънък слой от продукта директно върху нокътя и поставете под лампата за 45 секунди.
Нанесете два слоя от любимия си лак за нокти и запечатайте с топ лак.

Ако сега прохождате в света на красивите нокти е много възможно да се сблъскате с проблема "пожълтели нокти".
Пожълтяването на ноктите е често срещан проблем, който може да бъде в резултат на прекалено често лакиране, използване на некачествени лакове или пък липса на витамини. Използвайте винаги качествени и купени и от проверени магазини лакове. Така ще избегнете бъдещите проблеми с ноктите си.

Има няколко лесни за използване съставки, които могат да избелят ноктите ви и да върнат блясъка им.

Избелваща паста за зъби: Почти всички имаме вкъщи такава паста и успешно можем да я използваме, за да избелим ноктите си, защото все пак тя е предназначена имено за тази цели, макар и за друга част от тялото ни. Натъркайте ноктите си със четка за зъби точно както правите със зъбите си.

Лимонов сок: Накиснете целите си ръце във разтвор от сок от лимон и настъргана кора. Ако пожълтяването не е толкова силно добавете и чаша хладка вода.

Сода за хляб: Содата може да се използва навсякъде в дома за почистване и също така лесно и бързо ще избели ноктите ви. Накиснете ноктите си във разтвор от вода и сода за 30 минути.

Проблемът с цепещите се нокти е другия често срещан проблем. При него основното е, че ръцете и ноктите ви се нуждаят от допълнителна хидратация, затова е нужно винаги да използвате крем за ръце.
Набавете си повече калции като приемате достатъчно количество мляко и яйца. Богати са на цинк и ще подхранят освен ноктите и косата ви. Яжте богата на протеини храна - месо, риба и бобови.
Пилете ноктите си винаги на една страна, така ще избегнете нацепването.
Използвайте ръкавици, когато чистите и миете чинии.

Грижете се за ноктите си, защото те са първото нещо, което виждат хората, когато се запознават с вас и е добро да направите добро първо впечатление.


***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации