Nina Ricci L’Extase

Nina Ricci е френска модна къща, основана през далечната 1932 година. Дизайнерът, който стои зад марката е Мария Ричи, която всички познават като Нина Ричи. Мария създава женствени модни линии, които се продават като топъл хляб по онова време. Синът на Мария, Робърт е лицето, което стои зад идеята да бъдат включени парфюми в асортимента на компанията.
През 1946 г. Робърт създава първият си аромат, Coeur Joie с помоща на небезизвестните Lalique, които са се погрижили перфектно за дизайна на опаковката на аромата. Само след две години се ражда и продавания и до днес L'Air du Temps.
Най-известният парфюм на Nina Ricci е L'Air Du Temps, създаден е във Франция през 1949 г.
Робърт работи с главно с парфюмериста Франсис Фаброн, за да създаде най-добре пасващите на Мадам Мария аромати.
Едни от най-скорощните парфюми на марката са "Nina" и три аромата, които са включени в серията "Les Belles de Ricci".


L'Extase е третото голямо заглавие в парфюмерийното семейство на Nina Ricci. Аромата е еротичен и нежен. Вдъхновен е от чувствените еротични желания на жените.

Връхни нотки: праскова, круша, розов пипер

Сърдечни нотки: жасмин, малина, бели цветя, роза

Базови нотки: бензоин, кедър, мускус, кехлибар

Nina Ricci L’Extase можете да откриете в електронния магазин enzo.bg в опаковки от 80, 50 и 30 мл, както и под формата на мостра, с която ще разберете дали аромата ви подхожда.

Запомнете!
Парфюмът, също както дрехите, гримовете и бялата козметика е нещо строго индивидуално.
Това че сте харесали даден аромат върху кожата  на някой друг, съвсем не означава, че ще го усещате по същия начин върху себе си.
В някои случай може това, което сте харесали да се окаже вашия аромат, но в други може дори да ви се стори ужасен.
Това е така, защото всички хора имат различна кожа. На някои отиват по-силни аромати, на други цветни, плодови композиции.
Парфюмът трябва преди всичко да подчертава индивидуалността на човека, който го носи.
Парфюмът трябва преди всичко да подчертава индивидуалността на човека, който го носи. Не се влияйте от това, какво ви препоръчват в магазина или
от съветите на приятелки. Това, че са ви подарили скъп, марков парфюм не означава, че той е страхотен, в повечето случай тези подаръци дори не са подходящи.
Не се доверявайте на никой друг, освен на себе си в избора. Ако следвате този съвет, то винаги ще сте доволна, че притежавате правилния аромат.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации