Castelbel Portus Cale

Castelbel е средно предприятие със седалище в района на Порто, близо до долината на река Дуро в Северна Португалия, където хълмовете падат рязко надолу до ръба на водата и земята е покрита с слънчеви тераси на лозя и маслинови горички.
Компанията произвежда и продава фини тоалетни сапуни и други луксозни продукти за дома и тялото.
Името произлиза от комбинацията от името на малкия град, където винаги е била разположена компанията ("Кастело да Мая") и Португалската дума за красота ("Beleza").
Фирмата започва дейността си в края на 1999 г. да произвежда висококачествени сапуни само за пазара в САЩ.
Чрез следването на доказали се традиции и модерни иновации, Castelbel са израстнали по устойчив начин, както с продажбите си, така и с броя на служителите си. В началото служителите във фирмата са били само 9, през 2003 година вече са 15, а в наши дни достигат до 150 души.
През 2005 г., когато вече са световно известни с превъзходството на техните сапуни, фирмата подава молба за търговски марки Castelbel и Portus Cale (като последната е оригиналното име на Португалия и старото име на древен град и пристанище).
Днес двете марки идентифицират серия от продукти, освен сапуни: ароматизирани свещи, ароматизатори за дрехи, парфюмни дифузори и спрейове за дома, ароматизирани кремове за ръце, душ гелове и лосиони за тяло.

Марката се продава най-вече в САЩ, но изнася продукти за Великобритания, Испания, Германия и Австралия.

Portus Cale е ексклузивната серия на марката Castelbel. Тя включва продукти за домашна употреба, като е уловила духа на Порто. Вдъхновена е от най-новите тенденции в цветовете, дизайна и ароматите. Сапуните, продуктите за тяло и дома са ръчно изработени в близост до най-красивите долини на северна Португалия.

Вдъхновен от португалски плочки, които са били използвани в продължение на векове, за да украсят най-благородните португалски дворци, Portus Cale Gold & Blue, първата керамична колекция дома аромат от Castelbel, е перфектното допълнение към всеки дом, офис или хотелска украса.

Серията включва дифузер в керамична бутилка, ароматизирана свещ, три луксозни сапуна, сет от три сапуна, крем за ръце и пълнители за дифузери.

Част от продуктите на марката можете да откриете в електронния магазин enzo.bg.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации