Bourjois - компания с дългогодишна история

Bourjois е семейна френска компания, собственост на семейство Вертхаймер. Основана е през 1863 година.
Историята на бранда е голяма и все още продължава да се развива с бързи темпове.
През 1862 година актьора Доузеф Албърт Понсин създава продукт за лице, който има за цел да избели кожата. Предназначен е само за художници, актьори и певици.
През 1863 година Понсин отваря своя компания за грим и парфюми, които отново не се продават свободно на пазара.
През 1868 в компания се включва Александър Наполеон Понсин и е натоварен с почти цялата дейност на бранда.
През 1979 година компанията започва да продава и на масовия пазар.
Пиер Вертхаймер и брат му Пол поемат компанията през 1917 година.
В края на 1920 година жените започват борбата си за независимост и Bourjois се адаптира към това като предлага продуктите си на свободния пазар и насърчава използването на грим за лично удоволствие.
През 1930 година Константин Веригуин е нает като парфюмерист на Bourjois.
От 1950 година до днес марката е създала и утвърдила железен маркетинг със своето име.

Марката е известна на пазара предимно със своите продукти за грим, въпреки че предлага и бяла козметика и парфюми.
Големият асортимент от спирали е завиден и човек лесно може да си хареса спирала на Bourjois.Twist Up The Volume Mascara е спирала за обем с четка 2 в 1. Двете четки се сменят много бързо - със завъртане.
Първата е предназначена за удължаване и разделяне на миглите, а втората за придаване на интензивен обем и цвят.

Спиралата Twist Up The Volume Mascara можете да намерите в електронния магазин enzo.bg както самостоятелно, така и в комплект с молив за очи.

Как да укрепим миглите си?
За да направите миглите си по-силни и здрави можете да прибегнете до употребата на безцветни спирали. На нашия пазар вече се предлагат достатъчно продукти, които за определен период от време обещават да направят миглите Ви дълги и блестящи.
Ако пък искате да използвате натурални продукти можете да ги намажете със смес от рициново масло и витамин, като съотношението трябва да бъде три към едно.
Важно е да знаете, че рекламите ни обещават непрекъснато обемни, дълги и изящни мигли, но за да станат наистина такива е нужно малко повече от поредната скъпа спирала. Също така знайте, че не всяка спирала, която ви е препоръчана от приятелка, позната или консултант в магазина ще е подходяща за вас. За да се сдобиете с наистина страхотни мигли не е необходимо да пробвате всяка ново излязла на пазара спирала, а просто да подберете идеалния за вас продукт.
Почиствайте спиралата си всяка вечер много внимателно със специален продукт за разгримиране или мицеларна вода. Не търкайте очите си, когато я почиствате, защото това може да увреди миглите ви. Не използвайте гелове за измиване на лицето, за да сваляте грима от очите си, тези продукти са предназначени само за лице и често съдържат съставки (като силицилова киселина), които са вредни за очите и могат да ви създадат голям проблем, ако попаднат в тях.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации