Artdeco - индивидуалност за всеки

Марката ARTDECO е създадена през 1985 година в Германия от Хелмут Баурехт.
В началото е била насочена само към козметичните салони и само след една година вече била достъпна и за крайните клиенти. През 1997 година марката достига своя връх и завладява целия свят, продавайки се в над 40 държави. Позната е на всички и често се среща в списанията. ARTDECO е насочена към клиентите, които искат висококачествени продукти на добра цена.
 
Марката залага на многобройни цветове в продуктите си, именно това я прави известна. Лесно могат да се намерят определен цвят сенки. Базата за сенки на ARTDECO е най-известния и продаван продукт на марката. Освен нея много популярни са камуфлажния коректор и фиксатора за червило, който наистина запечатва червилото.
 
ARTDECO се гордее със своята система за декоративна козметика, така наречената freedom system, която включва различни сенки, ружове и пудри. Чрез нея можете да изберете продукти и цветове, които харесвате без да влагате излишни средства в такива, които няма да ползвате. Можете да комбинирате цветовете в палитрите си както вие пожелаете и така ще имате само цветове, които ползвате и харесвате.
Всеки цвят от сенките има метално дъно, с който се закрепя за магнитната кутийка. Изваждането и пренареждането става лесно, тъй като сенките не запълват изцяло кутиите, а има място и за апликатор. Всяка кутия има огледалце и се затваря плътно, което прави палитрите идеални за път и носене в дамска чанта.
Сенките се мажат като масло върху клепача, но не са мазни. Не се ронят и не се разпрашват. С базата на Artdeco издържат цял ден върху клепача, като към края на работния ден леко избледняват.

С продуктите на ArtDeco ще си придадете индивидуалност и изтънченост. Продуктите са безопасни и не предизвикват кожни проблеми. Сигурните опаковки са подходящи за носене навсякъде с вас, тъй като няма опасност да се отворят.

В електронния магазин enzo.bg ще откриете много продукти на марката, включително и такива, с които да попълните своята индивидуална палитра.
Кутията от серията Talbot Runhof може да побере четири сенки за очи, един руж или сенки за очи и един крем коректор.
 
За да бъдат сенките ви наистина дълготрайни е добре да използвате основа за сенки. На пазара има страшно много видове подходящи за различните ви нужди, необходимо е само да си изберете идеалната за вас и сенките ви ще останат непокътнати цял ден.
 
***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации