Култовите аромати на Narciso Rodriguez

Американският моден дизайнер Narciso Rodriguez е следвал в престижния Parson’s School of Design в Ню Йорк. След колежа той работи с Calvin Klein. Колекцията от дамски облекла, която създава през 1997г. той изгражда с подкрепата на фирмата Aeffe, която работи с марки като Moschino и Pollini. В неговите модели се откриват европейско-италиански корени и това ги прави много оригинални. Звезди като Salma Hayek и Rachel Weiss обичат неговите облекла. Първият му дамски аромат излиза през 2003г.
През 2005 година той става първият американец, който печели наградата на съвета на модните американски дизайнери. Въпреки, че е световно известен Родригез дължи над 1 милион долара към доставчиците си през 2006 година.
Негови клиенти са Салма Хайек, Ана Пакуин , Клеър Дейнс, Сара Джесика Паркър, Рейчъл Уайз, и Соня Брага.
През 2007 година Родригез продава на Лиз Клейбърн 50% от компанията си, а по-късно през 2008 си откупва дела за 12 милиона долара.
През 2003 година Родригез прави парфюм за световно известния козметичен гигант Shiseido, носещ името "For Her", а през 2007 добавя и "For Him" в колекцията.
На 4 ноември 2008 година Мишел Обама носи рокля от пролетната колекция на дизайнера по време на встъпването в Белия дом на съпруга й.


Narciso Rodriguez for Him Bleu Noir е мъжки аромат, лансиран през 2015 година и е лансиран като мускусен аромат.
Аромата е продължение на култовия "For Him".
Връхни нотки: индийско орехче и кардамон
Сърдечни нотки: мускус
Базови нотки: син кедър и абанос. 

Narciso Rodriguez For Him Bleu de Noir можете да откриете в електронния магазин enzo.bg в опаковки от 50 и 100мл.

Запомнете!
Парфюмът, също както дрехите, гримовете и бялата козметика е нещо строго индивидуално.
Това че сте харесали даден аромат върху кожата  на някой друг, съвсем не означава, че ще го усещате по същия начин върху себе си.
В някои случай може това, което сте харесали да се окаже вашия аромат, но в други може дори да ви се стори ужасен.
Това е така, защото всички хора имат различна кожа. На някои отиват по-силни аромати, на други цветни, плодови композиции.
Парфюмът трябва преди всичко да подчертава индивидуалността на човека, който го носи.
Парфюмът трябва преди всичко да подчертава индивидуалността на човека, който го носи. Не се влияйте от това, какво ви препоръчват в магазина или
от съветите на приятелки. Това, че са ви подарили скъп, марков парфюм не означава, че той е страхотен, в повечето случай тези подаръци дори не са подходящи.
Не се доверявайте на никой друг, освен на себе си в избора. Ако следвате този съвет, то винаги ще сте доволна, че притежавате правилния аромат.


***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации