Lierac Phytolastil

Марката Lierac предлага медицинска козметика, предназначена за различни типове кожа и различни проблеми.

Какво е Lierac?

През 1975 година лекар, специалист в естетичната медицина, решава да приложи своя опит в изследването на кожата в полза на всички жени. LIERAC започва дейност и се превръща в първата френска дермо-козметична марка, специализирана в коригиране на видимите следи от стареене и естетични проблеми на лицето и тялото. Подход, който е особено актуален в общество, в което възрастта и външният вид добиват все по-голямо значение. Марката скоро се налага като международен стандарт във високотехнологичната козметика, комбинирайки удоволствие и ефективност.

Стриите са кожен проблем, който се получава често по време на пубертета, бременност, рязко отслабване или напълняване. Най-често се появяват по гърдите, бедрата и корема. Веднъж появили се, стриите трудно, дори почти невъзможно е да се заличат.
Lierac Phytolastil гел против стрии е специално разработен гел, който помага за намаляване на появата на стрии. Линията Phytolastil съдържа голяма концентрация на растителни екстракти, които подобряват структурата на кожата.
Подходящ е за всякаква възраст, дори и по време на бременност.

Състав: WATER (AQUA), PROPYLENE GLYCOL, ALCHEMILLA VULGARIS EXTRACT, HEDERA HELIX (IVY) LEAF / STEM EXTRACT, EQUISETUM ARVENSE EXTRACT, BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE, CARBOMER, TROMETHAMINE, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM BENZOATE, SODIUM SALICYLATE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE.
BOTANICAL ORIGIN.

Линията Phytolastil включва още ампули и серум.

Освен стрии, често срещан кожен проблем е и целулита.
Целулита е огромен проблем за много голяма част от жените по света. Всяка една от тях поне веднъж се е мазала с крем, който да помогне в борбата с портокаловата кожа. Целулита може да се появи във всеки един момент от живота, без значение от възрастта. Трябва да се отбележи, че всички жени, независимо от килограмите им могат да се сдобият с този проблем.

Главната причина за появата на целулит е липсата на колаген в кожата. Колагенът е протеин, който помага за образуването на съединителната тъкан. С напредването на възрастта, колагенът в кожата намалява и това води до появата на целулит. Но както споменах по-горе, жените от всички възрасти могат да имат целулит. При по-младите причината е неправилната храна и липсата на движение.
Освен горе изброените причини, има друг основен фактор, който влияе на целулита - наследственост. Ако някоя от жените във рода ви е страдала от целулит, то шанса да се появи и при вас е огромен.

Lierac имат много добри продукти, които ще ви помогнат да намалите появата както на стрии, така и на целулит.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации