L'biotica Biovax Med активиращ серум за разредена коса

Косопада е проблем, който засяга много мъже и жени по целия свят. Често води до депресия и нежелание за излизане от дома.
Андрогенният косопад  е най-често срещаният  и се смята че има наследствена предразположеност за появата му. Предизвиква се под въздействието на повишени нива на андрогенните (мъжките) хормони. При представителите на силния пол този тип косопад се проявява с изтъняване на косата в областта на слепоочията, а в последствие и олисяване на фронталната част на скалпа.
Андрогенният косопад е най-често срещания вид косопад в света. От него страдат най-много хора и той е най-труден за лекуване. При някои от мъжете този тип косопад започва още на 20 годишна възраст.

Възможните причини за поява на андрогенен косопад могат да са заболявания, реакция към различни лекарства, стрес и наследственост.
Наследствеността при оплешивяването при мъжете се дължи на унаследяване на генетична чувствителност към дихидротестостерон (ДХТ) на космените фоликули. Най-често срещания фактор е наследствеността. Важното при този проблем е да се знае, че загубата на коса при мъжете е генетично обусловена, и въпреки че съществуват много ефикасни методи и продукти за намаляване на симптомите, трайно лечение все още не е измислено.
Ако нямате изяснена причина за наличието на косопад е добре да се консултирате с лекар и да направите необходимите изследвания за изясняване на причината.

L'biotica Biovax Med активиращ серум за разредена коса е подходящ за превенция и борба с косопада.
С уникална комбинация от активни вещества (Capillisil + Alistin, витамин РР, арника, бяла мъртва коприва, крес) подпомага растежа и предотвратява загубата на коса.
Продукта е с консистенцията на гел и се нанася два пъти дневно върху скалпа с масажни движения като не се отмива. Опаковката е практична и изкарва точно необходимото количество за едно нанасяне. Има много нежен и приятен нехимичен аромат.
Не съдържа парабени, минарално масло и SLES. Специално разработената гел формула се абсорбира лесно от скалпа и не предизвиква допълнително омазняване.
Комбинацията от Capillisil (1.4%) + Alistin (0.7%) и витамин PP помага за предотвратяване на косопада.

Състав:
"aqua, alcohol denat,Silendiol Salicylate,Decarboxy CamosineHCI,Niacinamide,Salicylic Acid,Allantoin,Acrylates/C10-30Alkyl,
acrylate Crosspolymer, PArfum, Tromethamine, Triethanolamine,Isopropanol,Butylene Glycol,Phenoxythanol, Methilisothiazolinone,Citric Acid."

В електронния магазин на enzo.bg  можете да откриете цялата серия продукти на марката и да изберете този, който подхожда най-добре на вашата коса.
Освен серията против косопад марката предлага доста богата гама от продукти за коса.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации