Gwen Stefani Harajuku Lovers

Гуен Рене Стефани е американска певица, текстописец, модна дизайнерка и актриса. Известна е като вокалистка на групата "Ноу Даут". Гуен е родена през 1969 година в Калифорния. Самостоятелната си музикална кариера певицата започва през 2004 година и бързо израства под силното влияние на пънка.
На Gwen Stefani не и стига само света на музиката, затова тя навлиза и в света на модата през 2003 г., основавайки своята модна марка  L.A.M.B.
Първият парфюм Gwen Stefani L излиза на пазара през 2007 г. и е харесван от всички жени, който търсят оригиналност и ексцентричност.

През 2008 година Гуен започва сътрудничество с Kot и подготвя за представяне колекция от пет аромата посветени на феновете на Хараджуку. Бутилките на парфюмите са във формата на малки сладки кукли, като всяка от тях има своя собствена индивидуалност, стил и аромат.
Петте кукли представляват различните стилове на жнеите. Всяка от тях се състои от две части. Гормата част е куклата, която е монтирана на пиедестал, а долната е парфюма.
Колекцията включва Love, Lil' Angel, Music, Baby и G и всеки един е посветен на бек вокалите от групата на Гуен.

Ето какво споделят от електронния магазин enzo.bg за аромата Music:
"Красивият аромат Harajuku Lovers Music на Gwen Stefani ще покори сетивата Ви и ще озари всички наоколо. Този деликатен и свеж аромат с ориенталски тонове e създаден, за да впечатли всяка млада жена или момиче. Преобладаващият аромат е на цветя и плодове. Първоначално ще почувствате ухание на сладка круша и мандарина. Те ще прераснат в аромат на арабски жасмин, орлови нокти и сладък грах. В края ще бъдете изумени от полъха на ванилия и мускус.

Harajuku Lovers Music на Gwen Stefani е приятен и жизнен аромат, подходящ за всекидневна употреба.

Той е вдъхновен от японската култура и мода. В същия дух е изработен и флакона, който се превръща и в оригинален аксесоар. Бутилката представлява стилно облечена японска жена. Harajuku Lovers Music на Gwen Stefani покорява момичетата, пълни с енергия и способни да се радват на живота. "


Връхни нотки: круша, клементина;
Сърдечни нотки: фий, жасмин, орлови нокти;
Базови нотки: ванилия, мускус, кожа и дърво.

Страхотните кукли Harajuku Lovers можете да откриете в електронния магазин enzo.bg в оригиналните им опаковки, а аромата Music и под формата на тестер. 


Какво е тестер?
Тестерите обикновенно се използват в класичестките парфюмерии, където клиентът може да пробва как парфюмът мирише. Затова тестерите обикновено не служат за продажба на крайните клиенти. Изработката на тестера не е толкова цветна и интересна.Различава се от класическия продукт с това, че е опакован в бяла кутийка, без печат и в повечето случаи няма капачка на ръзпръсквача. Ако искате парфюма за себе си и не ви трябва опаковката му, тестерът е идеалният избор. В случай, че купувате парфюма за подарак, по-подходящо е да поръчате класическия продукт.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации