Braun Silk épil 5

Марката Braun води доста класации в света на техниката. Компанията е лидер в продажбите на продукти за лична грижа и е често предпочитана пред останалите марки на пазара.

Ето какво споделят от enzo.bg за марката:
"Компанията "Braun", дъщерно дружество на "Procter & Gamble" е снована през 1921 г., от г-н Макс Браун във Франкфурт, Германия. От самото начало,  "Braun" се съсредоточава върху улесняването и подобряването на човешкия живот.

Първо започва производство на радиостанции, като марката е първият производител на комбинирани радио и грамофон. През 30-те години на миналия век е създадено логото на "Braun" , което се използва и до днес. През 1940 г., "Braun" патентова първия си прототип на машинка за бръснене. През 1950 г., след края на войната стартира серийното им производство. Това полага основите на ключовия асортимент на марката "Braun" в момента, а основното й мото е "Производителност, дизайн и иновации."

През 1958 г. е основан колеж по дизайн в Улм, а не след дълго музея за модерно изкуство в Ню Йорк приема няколко продукти на "Braun" сред своите експонати. През 1964 г. е открита новата Галерия по дизайн. Оттогава "Braun" печели над сто награди за дизайн.

"Braun" е водеща марка при техническите иновации във всички ключови категории и притежава повече от 7000 активни патента. Основната тенденция в момента е качество, надеждност и иновации в дизайна.

Ключовите продуктови линии са предимно продукти с общото название "personal care" ( лична грижа),т.е. продукти с грижа към тялото. Това са машинки за бръснене за мъже със специална система на ножчетата, дамски епилатори и уреди с грижа към косата."


Silk-épil 5 от Braun е снабден с 40 пинсети, които правят епилирането бързо и лесно. Има масажиращи ролки, които стимулират кожата и намаляват болката. Уникалната охлаждаща ръкавица нежно успокоява кожата след епилация.
Епилиращата приставка на Silk-épil 5 е много гъвкава и лесно се регулира според желания наклон, което осигурява по-голям комфорт и бързина при епилиране.
Уникалната Smart Light ви насочва по време на епилиране. Има две степени на работа, от които можете да избирате според вашите лични нужди.

Braun Silk-épil 5 е подходящ за дълготрайно премахване на нежеланото окосмяване по тялото. Премахва дори косъмчета с големина 0.5 мм.
Silk-épil 5 има отличните характеристики на предпочитан епилатор - има 2 скорости, 40 пинсети, въртяща се глава, осветителна система и масажираща система. Предлага се с охлаждаща ръкавица в комплекта.
В електронния магазин enzo.bg ще откриете богата гама от продуктите на марката.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации