Braun Face 832e Young Beauty

 Марката Braun води доста класации в света на техниката. Компанията е лидер в продажбите на продукти за лична грижа и е често предпочитана пред останалите марки на пазара.

Ето какво споделят от enzo.bg за марката:
"Компанията "Braun", дъщерно дружество на "Procter & Gamble" е снована през 1921 г., от г-н Макс Браун във Франкфурт, Германия. От самото начало, "Braun" се съсредоточава върху улесняването и подобряването на човешкия живот.

Първо започва производство на радиостанции, като марката е първият производител на комбинирани радио и грамофон. През 30-те години на миналия век е създадено логото на "Braun" , което се използва и до днес. През 1940 г., "Braun" патентова първия си прототип на машинка за бръснене. През 1950 г., след края на войната стартира серийното им производство. Това полага основите на ключовия асортимент на марката "Braun" в момента, а основното й мото е "Производителност, дизайн и иновации."

През 1958 г. е основан колеж по дизайн в Улм, а не след дълго музея за модерно изкуство в Ню Йорк приема няколко продукти на "Braun" сред своите експонати. През 1964 г. е открита новата Галерия по дизайн. Оттогава "Braun" печели над сто награди за дизайн.

"Braun" е водеща марка при техническите иновации във всички ключови категории и притежава повече от 7000 активни патента. Основната тенденция в момента е качество, надеждност и иновации в дизайна.

Ключовите продуктови линии са предимно продукти с общото название "personal care" ( лична грижа),т.е. продукти с грижа към тялото. Това са машинки за бръснене за мъже със специална система на ножчетата, дамски епилатори и уреди с грижа към косата."


Braun Face 832e Young Beauty е епилатор за лице, който включва и четка за лице.
Уреда комбинира в себе си прецизно епилиране дори и на най-тънките косъмчета и дълбоко почистване на лицето. Епилатора има 10 микроотвора, които захващат дори и най-тънките косъмчета. Подходящ е за епилиране на брадичката, горната устна и дори веждите.
Четката за лице почиства дълбко кожата, много по-ефективно от механичните четки. Подходяща е дори и за чувствителна кожа. Може да се ползва и под душа заедно с любимия ви почистващ продукт за лице. Подходяща е за ежедневно ползване.
Устройството се захранва с батерии. Комплекта включва епилатор за лице и два накрайника четка.


***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации