O'Herbal Acorus Calamus

Косопада е проблем, който засяга много мъже и жени по целия свят. Често води до депресия и нежелание за излизане от дома.
Андрогенният косопад  е най-често срещаният  и се смята че има наследствена предразположеност за появата му. Предизвиква се под въздействието на повишени нива на андрогенните (мъжките) хормони. При представителите на силния пол този тип косопад се проявява с изтъняване на косата в областта на слепоочията, а в последствие и олисяване на фронталната част на скалпа.
Андрогенният косопад е най-често срещания вид косопад в света. От него страдат най-много хора и той е най-труден за лекуване. При някои от мъжете този тип косопад започва още на 20 годишна възраст.

Възможните причини за поява на андрогенен косопад могат да са заболявания, реакция към различни лекарства, стрес и наследственост.
Наследствеността при оплешивяването при мъжете се дължи на унаследяване на генетична чувствителност към дихидротестостерон (ДХТ) на космените фоликули. Най-често срещания фактор е наследствеността. Важното при този проблем е да се знае, че загубата на коса при мъжете е генетично обусловена, и въпреки че съществуват много ефикасни методи и продукти за намаляване на симптомите, трайно лечение все още не е измислено.

O'Herbal Acorus Calamus е подсилващ спрей за слаба и тънка коса и такава, която е предразположена към появата на косопад. Спрея улеснява разресването и придава на косата здрав и красив вид. Специално разработената формула съдържа бяла глина и органична сяра. В състава му няма силикон и изкуствени оцветители. Съдържа нежни билкови екстракти, които стимулират скалпа и косата.

Състав:
Aqua, Acorus Calamus Rhizome Extract, Serenoa Serrulata Fruit Extract*, Hydrolyzed Milk Protein, Niacinamide, Hydrolyzed Lupine Seed Extract, Polysorbate 20, Alcohol Denat.,Glycerin*, Lactic Аcid, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene.


Марката O'Herbal е украинска марка, която използва предимно натурални съставки. Специализирана е в производството на продукти за коса.

Ако нямате изяснена причина за наличието на косопад е добре да се консултирате с лекар и да направите необходимите изследвания за изясняване на причината.

В електронния магазин на enzo.bg  можете да откриете цялата серия продукти на марката и да изберете този, който подхожда най-добре на вашата коса.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации