Mr&Mrs Fragrance

Mr&Mrs Fragrance е коктейл от интереси и ценности, които г-н Масимо Еспозито и г-жа Симона Гуерини са открили и култивирали в продължение на 5 години на сътрудничество, които включват страста им към пътуване, фотографията, изкуството и парфюмите. През 2010 година двамата са се събрали и обединили целта си да създадат марка, която представя ароматите по нетрадиционен начин в иновативен дизайн. Само след 5 години двамата успяли да създадат голяма колекция от аромати за дома. Към днешна дата марката се предлага в 24 страни по целия свят.
Цветните форми на продуктите на марката са съчетани с повече от 23 аромата.
Осъществяването на множество иновативни системи за разпространение на ароматите е довело до използване на сложни иновации.
Всички продукти и парфюми от марката отговарят на най-строгите и актуализирани стандарти за безопасност, както за потребителите, така и за околната среда.
Във всяка кола има място за ароматизатор. Всички колекции на марката са изработени в Италия, замислени и проектирани от експертни френски и италиански парфюмни майстори. Марката е любител на новите тенденции и постоянно е в търсене на нови технологии.
Един от страхотните иновативни продукти е ароматизатора за кола Cesare. Той е лидер сред този тип продукти в много страни.

Cesare е ароматизатор за кола изработен от материала ЕВА, който е термопластичен и нетоксичен материал. Той съдържа етерични маска и е силно ефективен срещу неприятните миризми. Cesare се изработва в Италия и нито един от ароматите му не съдържа алкохол.
Cesare е малък въображаем герой, който ни прави компания през целия ден и чиято форма и аромат гарантират доброто ни настроение по време на шофиране. Гладката му форма позволява гъвкавост на поставяне. Освобождава аромата си равномерно в колата, за по-дълготрайна свежест.

Ето какво споделят за Cesare от марката:
"Искахме виден италиански дизайнер с богат опит да ни помогне да изразим стойностите на италианската култура чрез иновативни форми и материали. Резултатът е възхитителен - страст и страхотен дизайн лъхат от иновативните форми на продукта."

Освен страхотните ароматизатори Cesare марката предлага още иновативни електронни дифузери, ароматизатори за гардероб и обикновенни дифузери за дома и офиса.

Продуктите на Mr&Mrs Fragrance можете да откриете в електронния магазин enzo.bg в много голяма разновидност от аромати.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации