Magnum Natural Карибска морска гъба

В почти всички области на козметиката - почистване, хидратиране, ексфолиране, тонизиране, се използват успешно някои специални морски блага.
Карибската морска гъба е от онези продукти, които не са познати на широката публика и трудно се откриват по магазините. Карибската морска гъба представлява сюнгер (Примитивно морско безгръбначно животно, което има шуплесто тяло и е снабдено със скелет от жилки, обикновено живее в неподвижни колонии с други от този вид.) или по-точно гръбнака на сюнгера.
Сюнгера има свойството да не поема миризми и в него не се развиват вредни микроорганизми и поради тази причина чудесно се прилага в направата на гъби за баня.
Гъбите направени от сюнгер са меки и приятни за кожата. Абсолютно естествени са и не дразнят кожата. Фибрите на тази гъба съдържат огромно количество хидратиращи съставки, които правят кожата здрава и жизнена. При допир с кожата отделя известно количество колаген, който е много полезен за кожата.
Кораловите морски гъби се обработват минимално, като цикъла на преработка не включва използването на химикали и вредни съставки. В днешно време техниката е толкова напреднала, че позволява събиране на морски гъби от голяма дълбочина, където гъбите са по-богати на колаген.
Морските гъби помагат за ексфолиране на кожата и премахване на мъртвите клетки. Подходящи са дори за почистване на грим.
В електронния магазин enzo.bg ще откриете много голямо разнообразие от аксесоари за грижа за косата, лицето и тялото на марката Magnum, сред които е и тяхната небезизвестна карибска морска гъба.

Ето какво споделят от enzo.bg за марката:
"Маркови продукти Magnum са отлични помощници в грижата за вашата красота. Сред предложенията от марката можете да намерите луксозни козметични огледала, пинсети, пилички за нокти, извивачи за мигли, качествени аксесоари за маникюр и педикюр и други необходими аксесоари, които могат да опростят ежедневните грижи за външния вид.

Продуктите Magnum съчетават доказаните традиции с най-съвременните технологии. Продуктите са изработени от висококачествена стомана, която е прецизно легирана и изключително издръжлива. Благодарение на това, козметични аксесоари Magnum се различават много от обикновените аксесоари.Луксозни аксесоари  Magnum са произведени в ЕС и отговарят на най-високите стандарти на дизайн, функционалност и издръжливост. Отдайте се само най-добрите грижи с изключитело висококачествените  продукти на Magnum!"

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации