Dermalogica AGE smart

Историята на марката Dermalogica започва през 1986 година в Лос Анджелис. Джейн Вурванд е британски дерматолог, който решава да продължи кариерата си в Щатите, но със съжаление открива, че там грижата за проблемната кожа е табу. Джейн на американските си студенти, които все още са недостатъчно обучени и решава да отвори малка класна стая в Калифорния, където да преподава своите възгледи за грижата за кожата. По време на класовете си тя кани лицензирани кожни терапевти, които дават на студентите й специални сертификати - IDI, които са международен златен сертификат за обучение по кожна терапия и е са валидни в 37 страни по целия свят.

Докато се занимава с обучение Джейн осъзнава, че може да направи нещо повече и така се ражда марката Dermalogica. Визията е ясна - една продуктова линия без вредни съставки и такива, които могат да предизвикат обриви като ланолин, алкохол, минерални масла, изкуствени оцветители и аромати.


Dermalogica AGE smart е озаравящ фон дьо тен с SPF 30, който е подходящ за зряла кожа с бръчки. Изглажда фините линии, озарява кожата и я прави сияйна. Съдържа кадифени силикони, които са съчетани със соев протеин за перфектно изравнянване на кожата. Естествените минерали в състава осигуряват неутрален отенък и балансират цвета на кожата. Мощния пептид помага за стягането на кожата като слънцезащитен щит за вредата от слънцето. Не съдържа изкуствени аромати и оцветители.
Серията Age Smart работи усилено за отразяване на основните биохимични реакции в кожата, заради които се проявяват признаците на стареене.
Понякога може да бъде много трудно да изберете правилния фон дьо тен. Често при покупка съжаляваме, защото не сме задоволени от консистенцията или цвета.
Важно е ако нямате представа какво точно търсите да се консултирате с персонала в магазина, те би следвало да са обучени и да са наясно със всеки един продукт, който предлагат.
Никога не ибирайте фон дьо тен в магазина. Сложете го на лицето си и излезте на дневна светлина, защото осветлението в повечето магазини заблуждава и често си тръгваме с грешния цвят. Добре е да определите подтона на кожата си - дали е жълт или розов, така по-лесно ще изберете правилния цвят.
На пазара има страшно много продукти в различни консистенции и цветове, така че със сигурност за всяка жена има подходящ фон дьо тен, просто трябва да го откриете.


Продуктите на Dermalogica можете да откриете в електронния магазин enzo.bg.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации