Bioderma Hydrabio MousseЛутайки се между безбройните почистващи продукти за лице на пазара реших да пробвам нещо непознато за мен и донякъде ново по нашите ширини. Единствения почистващ продукт на Bioderma, който бях пробвала беше почистващия им гел за мазна кожа, но се оказа, че имат и други чудесни продукти за почистване на кожата.


Bioderma Hydrabio Mousse идва в метална опаковка с дозатор като на пяна за коса. Много е удобна и лесна за използване, просто трябва да се разклати добре и да се изкара необходимото количество. Може да регулирате количеството на продукта, което излиза като просто натискате по-леко за по-малко количество и по-силно за по-голямо количество. За почистване на цялото лице на мен ми трябва съвсем малко количество, тъй като пяната е доста гъста и при нанасяне покрива цялото лице без проблем.

От Bioderma обещават дълготрайна хидратация и дълбоко почистена и овлажнена кожа. Продукта е подходящ за нормална, смесена и дехидратирана кожа, каквато е и моята.

С почистването на лицето продукта се справя перфектно. Както споменах по-горе е необходимо съвсем малко количество за почистване на цялото лице. Не изсушава кожата и не я оставя "скърцащо" чиста, но след минаване с памучен тампон с мицеларна вода се вижда, че няма абсолютно никакви остатъци от грим. След измиване кожата ми става много мека, но в същото време идеално матирана. Ползвам я от около три седмици и нямам никакви оплаквания откъм дразнене, щипане или запушване на пори. Радвам се, че открих още един чудесен продукт за почистване на лицето и със сигурност това няма да е последната ми опаковка от него.

Състав:
WATER (AQUA), BUTANE, SODIUM LAURYL GLUCOSE, CARBOXYLATE, LAURYL GLUCOSIDE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, GLYCERIN, PROPANE, PYRUS MALUS, (APPLE) FRUIT EXTRACT, NIACINAMIDE, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, HEXYLDECANOL, LACTIC ACID, DISODIUM EDTA, POTASSIUM SORBATE, ISOBUTANE, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM).

Коментари

Популярни публикации