Trendy Hair Sakura

Trendy Hair е линия от продукти за коса, създадени от модните гурута и специалисти във фризьорството, която е истинска революция в грижата за косата. При разработката на продуктите се използвам само иновативни съставки и съвременни технологии.
Във всички продукти се използвам само триосновни съставки - кератин, жен шен и Actiscentр което прави продуктите наистина уникални.
Продуктите на Trendy Hair са печелили различни награди през годините. Те са 100% функционални и са с висока концентрация на сурови съставки. Имат подхранващо и разкрасяващо действие още след първото нанасяне.

Sakura от Trendy Hair е парфюмирано лечение за коса, което е обогатено с жен-шен, кератин, много витамини и хранителни вещества. Терапията е предназначена за подмладяване и парфюмиране на косата.
Формулата на Sakura е предназначена за ежедневна грижа и има моментален видим резултат. Не омазнява косата допълнително, прави я бляскава и копринено гладка.
Новата концепция на продукта дава на косата и скалпа необходимите ежедневни грижи.

Sakura е терапия от две стъпки, които се използват в рамките на по 20 минути всяка.

Първата стъпка е да нанесете щадящ шампоан жез сулфат, който съдържа кератин и жен шен. Масажирайте нежно в продължение на една минута, което изплакнете обилно с хладка вода и повторете процеса.
Нанесете маската до средата на дължината на косата и я оставете да действа в продължение на две минути, след което изплакнете обилно с вода. Подсушете внимателно косата си с кърпа без да я дърпате.

Втората стъпка е да разделите косата на четири секции. Нанесете Sakura Plus с от 3 до 6 впръсквания. Повторете този процес, докато не покриете цялата коса. Оставете да действа в продължение на 20 минути.

При последната стъпка нанесете Sakura MIST с впръсквания от разстояние около 20 см от косата. Този продукт има термозащитна функция и прави косата бляскава и мека.

Във електронния магазин enzo.bg ще откриете както терапията, така и други продукти на Trendy Hair, с които да допълните действието на терапията.

Не забравяйте, че измиването на косата е много важно, защото в противен случай можете да си докарате сериозни проблеми със скалпа. Измивайте много добре и разресвайте косата, за да не си навлечете проблеми като сърбеж и пърхут.
Освен подходящата козметика е нужно да подхраните косата си отвътре като й добавяте достатъчно количество витамини и минерали. Грижата трябва да бъде комплексна, за да се радвате на блестяща и здрава коса.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации