Печат за нокти от Moyra

Отдавна вече не е необходимо да посещавате козметичните салони, за да имате хубав маникюр. На пазара има изобилие от продукти, с които лесно можете да декорирате нотките си. Печатите за нокти са един много лесен и бърз начин да декорирате ноктите си без да е необходимо да посещавате козметичните салони. Всеки може да се справи с тях и лесно могат да се открият по магазините.

Ето какво споделят от enzo.bg за марката Moyra:
"Козметика за нокти Moyra предлага всичко необходимо за здравите и красиви нокти. Ако копнеете за перфектни нокти като от козметичния салон,тогава поверете своите на марката Moyra!  С продукти Moyra много лесно ще постигнете един наистина професионален вид на вашите нокти!

Сред предложенията на Moyra ще откриете пъстри качествени лакове, лакочистители, инструменти за премахване на кожички и специални регенериращи лакове. Можете да си подарите и висококачесвена UV-лампа за фиксиране на ши-лак или отлични пилички за нокти. Освен продукти с грижа към кожата, марка Moyra предлага и специални четчици за детайлна декорация на нокти. Уникалната козметична марка Moyra идва от Унгария. Марката се фокусира върху качеството на своите продукти и върху тяхната ценовата достъпност. Гамата продукти на Moyra се използват и в професионални салони за педикюр и маникюр. Сега можете да се насладите на уникалната козметика за нокти и в уюта на вашия дом!"

Как се използват печатите на Moyra:
1. Преди да започнете премахнете защитното фолио на платката и я почистете с лакочистител.
2. Изберете шаблон, който да нанесете на ноктите си и нанесете лак само върху него.
3. Отстранете излишния лак със стъргалка като наклоните шаблона на около 45 градуса.
4. Бързо притиснете печата върху шаблона.
5. Нанесете веднага върху нокътя.
6. Нанесете топ лак.

Освен страхотния печат в електронния магазин enzo.bg ще откриете много лакове, топ лакове, бази и продукти за грижа и оформяне на маникюра.

Ако сега прохождате в света на красивите нокти е много възможно да се сблъскате с проблема "пожълтели нокти".
Пожълтяването на ноктите е често срещан проблем, който може да бъде в резултат на прекалено често лакиране, използване на некачествени лакове или пък липса на витамини. Използвайте винаги качествени и купени и от проверени магазини лакове. Така ще избегнете бъдещите проблеми с ноктите си.

Грижете се за ноктите си, защото те са първото нещо, което виждат хората, когато се запознават с вас и е добро да направите добро първо впечатление.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации