Kiwi - грижа за обувките

Педикюра е от тези козметични процедури, от които няма как да избягате. Все пак от късна пролет до ранна есен краката ви са на показ, а не е приятно гледката да е непривлекателна. Грижете се както за маникюра си, така и за педикюра си.
Марката KIWI предлага продукти за грижа за педикюра и обувките. Историята на марката датира от далечната 1906 година, когато Уилям Рамзи разработва страхотна боя за обувки, която носи името "Kiwi" и се продава като топъл хляб.

Ето какво споделят от enzo.bg за марката:
"Kiwi-страстта на обувките и всичко свързано с тях. Kiwi-марка,която принадлежи към портфолиото на компанията "SC Johnson",предлага висококачествени продукти за грижа за обувки и съпътстващи аксесоари.Нейната обширна гама продукти включва всичко необходимо за един перфектен външен вид на обувките и много повече.

Историята на марката Kiwi датира от 1906 г., когато Уилям Рамзи разработва отлична боя за обувки,която кръщава "Kiwi" в чест на съпругата си, родом от Нова Зеландия-дом на уникалните птици Киви.До 1924 г., боята се продава в повече от 50 страни по света.

Марката Kiwi нараства по по размер, обхват и разнообразие от продукти.Днес, тя е достъпна в повече от 200 страни.Благодарение на няколко подобрени иновации,марката става лидер в продуктите за грижа към обувките.
Философията на  Kiwi гласи ,че дори и да са много скъпи,обувките изискват специална всекидневна грижа,за да се продължи максимално животът им.С продукти от този вид,марката Kiwi не се ограничава, а предложенията й са невероятно много.Включват освен грижата за обувки, пълен набор стелки,фокусирани върху осигуряване на перфектен комфорт,освежавайки обувките,също и достатъчно дълги висококачествени връзки за всички видове обувки и други съпътстващи продукти,едни от които са т нар. "невидими" чорапи,които осигуряват ненадминато удобство.

С Марковите продукти Kiwi, Вашите обувки ще изглеждат страхотно,ще живеят дълъг живот,а Вие ще ги носите с възможно най-високо ниво на комфорт!"


Спрея за обувки Kiwi Shoe Passion има за цел да неутрализира миризмата и да защитава обувки от появата й. Съдържа антибактериални вещества, които контролират и пречат на бактериите да проникнат в обувките.

Как се използва: Разклатете много добре преди употреба и напръскайте обувките равномерно.

Поддържайте обувките си редовно не само през зимата, но и през лятото, за да им се радвате повече. Важно е да използвате качествена боя за обувки и да не пропускате да я нанасяте. Няма значение каква боя ще изберете, важното е да го направите. На пазара има различни продукти за грижа за обувките и марката Kiwi има дългогодишна история в тази среда.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации