Hugo Boss Boss Bottled Oud

Hugo Boss е немски луксозен моден бранд. Името на бранда е наследено от основателя му Hugo Boss.
През 1924 година Hugo Boss открива малка модна компания в малка част в Щутгард, където и все още се помещава централата на марката. Поради икономически затруднения по онова време в Германия марката банкрутира. През 1931 година е подписано споразумение с кредиторите, които оставили на Hugo едва шест шевни машини, за да започне отново работа.
По време на втората световна война марката бързо набира обороти и се присъединява към няколко организации, на които става основен доставчик на униформено облекло.
Заради членството си в организацията на нацистите, марката имала огромна финансова подкрепа, но самия Хюго бил смятан за активист и поддръжник на националсоциализма, заради което бил лишен през 1946 година от правото си на глас.
Към днешна дата Hugo Boss се продава в над 6000 магазина в 124 страни по целия свят. Има 364 фирмени магазини и над 1000 франчайз магазина.

Марката се продава в няколко линии:
Boss Black - включва модерно класическо облекло както за мъже, така и за жени;
Boss Orange - нетрадиционно облекло и деним;
Boss Selection - висок клас мъжко облекло;
Boss Green - спортно облекло;
Hugo - насочена предимно към Европейския пазар.


Hugo Boss Boss Bottled Oud е лимитираната версия на Hugo Boss Boss Bottled от 1998 година. Лансиран е през миналата 2015 година. Аромата е представен като луксозен и с най-високо качество.
Аромата е описан като мъжествен и луксозен. Насочен е към модерния мъж, който държи да остане забелязан. Аромата е силен, пищен и изискан. Много забележим.
Връхни нотки: ябълка, цитруси
Сърдечни нотки: карамфил, лабданум, шафран, канела
Базови нотки: нагармота, сандалово дърво, агарово дърво

Запомнете!
Парфюмът, също както дрехите, гримовете и бялата козметика е нещо строго индивидуално.
Това че сте харесали даден аромат върху кожата  на някой друг, съвсем не означава, че ще го усещате по същия начин върху себе си.
В някои случай може това, което сте харесали да се окаже вашия аромат, но в други може дори да ви се стори ужасен.
Това е така, защото всички хора имат различна кожа. На някои отиват по-силни аромати, на други цветни, плодови композиции.
Парфюмът трябва преди всичко да подчертава индивидуалността на човека, който го носи.
Парфюмът трябва преди всичко да подчертава индивидуалността на човека, който го носи. Не се влияйте от това, какво ви препоръчват в магазина или
от съветите на приятелки. Това, че са ви подарили скъп, марков парфюм не означава, че той е страхотен, в повечето случай тези подаръци дори не са подходящи.
Не се доверявайте на никой друг, освен на себе си в избора. Ако следвате този съвет, то винаги ще сте доволна, че притежавате правилния аромат.


Аромата Hugo Boss Boss Bottled Oud можете да откриете в електронния магазин enzo.bg в разфасовки от 50 и 100мл.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации