EUBOS Feminin

Интимната хигиена е от особена важност в ежедневието на всеки човек без значение какъв е неговия пол.

Има правила, които е нужно да спазваме всеки ден.
Правило първо:
Никога не използвайте обикновен душ гел или сапун, когато се касае за деликатните места. Там кожата има различни нужди и затова е много важно да използваме подходящи продукти.
Обикновените душ гелове правят интимния баланс по-алкален, като така отварят вратата за бактерии, които провокират бяло течение.
Специалните продукти почистват нежно, дезодорират, унищожават вредната флора и премахват раздразненията на лигавицата.

Правило второ:
Взимайте интимен душ поне два пъти на ден. Ако нямате възможност да го правите, използвайте специални интимни мокри кърпички.

Правило трето:
Използвайте ежедневни дамски превръзки и ги сменяйте през няколко часа. Ежедневните превръзки са чудесен помощник на жената.

Правило четвърто:
Подбирайте дамските си превръзки според броя на капчиците на опаковката. Колкото по-голям е техният брой, толкова по-голям капацитет имат превръзките да попиват течност.
Всички превръзки в опаковката трябва да са опаковани и запечатани поотделно. Повърхността на дамската ви превръзка, независимо дали е ежедневна, дневна или нощна, с крилца или не, трябва да бъде почти стерилна.

Правило пето:
Никога не носете неудобно бельо. Винаги подбирайте памучно бельо, което не Ви стяга и се чувствате конфортно.

EUBOS Feminin е нежен почистващ лосион за интимна хигиена. Почиства деликатно и овлажнява кожата. Подходящ е за ежедневна употреба и е специално разработен, за да не дразни по време на бременност.
Не съдържа алкохол, ланолин, парабени. Обогатен е с хидролизиран млечен протеин и пшеничен протеин, пантенол и млечна киселина.

EUBOS Feminin е с добре балансиран състав, специално разработен за почистване, защита и грижа за деликатните зони на жената.
Това нежно и ефективно почистване се състои от леки повърхностноактивни вещества с липидния обогатяващи и овлажняващи агенти, за да се гарантира най-високо интимна хигиена.
Помага за защита от инфекции и пречи на проникването на бактерии.

Лайката в състава на продукта успокоява и отпуска кожата.
Хидролизиран млечен протеин и пшеничен протеин помагат за омекотяване на кожата.
Млечна киселина помага за запазване на естествения баланс на деликатните места.

Освен продукти за интимна грижа марката EUBOS предлага различни продукти за грижа за кожата. Някои от тях са обогатени с термална вода и са много подходящи за чувствителна кожа.
Продуктите на EUBOS можете да откриете в електронния магазин enzo.bg.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации