Captain Fawcett грижа за мъжката брада

В днешно време все по-рядко се срещат мъже с брада. Тези, които са се престрашили да пуснат брадата си дълга се забелязват отдалече и предизвикват у хората противоречиви реакции.

"В Древен Египет само фараоните имали право да носят брада, но това била фалшива брада във формат на фунийка, привързвана с връвчица, която се закрепвала зад ушите. Там тя имала чисто символично значение, като символ на сила и власт и дори цариците я носели. Някои хора твърдят, че ако искаш да имаш по-гъста брада трябва да се бръснеш по често. Всички които вярвали в Бог били с бради затова през 17 век това било почитано като си оставиш лицето окосмено."

През 1905 година капитан Фосет безстрашни заедно с видния изследовател Едуардиан изчезнали, докато се придвижвали към Убанги. Без да оставят никакви следи след себе си те така и не били открити, докато през 1997 година по време на гаражна разпродажба не бил открит стар очукан багажник пълен с принадлежности. Невероятно, но сред плесенясалите вещи са открити уникални съкровища като мехлеми, мазила и липсващите отдавна изгубени авантюрстски списания. В тези списания имало изобилие от рецепти с екзотични съставки за козметични мазила за грижа за мъжката брада.

Четката за брада на CAptain Fawcett е направена от косъм от дива свиня и се плъзга идеално гладко по брадата, като я оформя и подрежда. Когато се използва редовно се стимулират фоликулите и така брадата расте по-бързо. Помага да запазите брада си здрава и чиста като и придаде блясък.
Дължина 92мм
Широчина 50 мм

Марката Captain Fawcett предлага бутикови продукти за грижа за мъжката брада. Асортимента им включва луксозни четки, самобръсначки, гребени, калъфи и много различни козметични продукти, специално предназначени за брада.'

Как да си пуснете идеалната брада:
1. Не спирайте да се бръснете. Пускането на брада не означава, че трябва тотално да забравите за самобръсначката. Оформяйте брадата си редовно.
2. Постригвайте брадата си редовно като използвате гребен и ножица или машинка за подстригване.
3. Подстригвайте брадата си през ден, за да поддържате елегантен вид.
4. Не забравяйте да почиствате лицето си всеки ден. Това е от особена важност за идеалната хигиена.
5. Хидратирайте кожата си. Това също е много важно за поддръжка на красива брада и чисто лице.

Продуктите на Captain Fawcett можете да откриете в електронния магазин enzo.bg.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации