Balea Aktiv Duschgel - душ гел за чувствителна кожа


Сигурно всички имате продукти, в които се влюбвате още от първото ползване, аз имам няколко, които наистина харесвам много и душ гел-а за чувствителна кожа на Balea е точно от тези продукти.
Оригиналната версия на душ гела няма аромат и много хубава за чувствителна кожа и гледам винаги да имам поне една опаковка от него в банята. С изненада открих, че е пуснат душ гел от същата серия, но с аромат и за мое огромно съжаление е лимитиран. Купих една опаковка и на следващия ден се върнах за още няколко.


Душ гела се пени страхотно и измива кожата чудесно. Не оставя мазен филм върху тялото, но и не изсушава кожата, което е много важно за мен, тъй като от известно време кожата на тялото ми е толкова суха, че на места дори се бели. Консистенцията му е гелообразна, леко течна и съвсем малко количество е необходимо за направата на обилна пяна.

Аромата е много приятен и лек и не дразни, но остава дълго върху кожата, което може само да ме радва, защото в оригиналната версия на продукта не харесвам именно това, че няма аромат.

Със сигурност ще се запася с още доста опаковки и силно се надявам да не спират продукта от продажба. Цената му е смешна, а е наистина добър продукт.

Състав:


Коментари

Популярни публикации