OPI Avojuice

OPI, първоначално наречена Odontorium Products Inc. в миналото е била малка фирма за доставки на стоматологични продукти. По-късно собствениците на марката създават лакове за нокти, които първоначално са се продавали от врата на врата, докато най-накрая стигнали местните салони за красота. Към днешна дата OPI е изцяло фокусирана върху производството на продукти за ръце и нокти.
През 2003 е създадена една от най-известните колекции на марката - "Професия блондинка", която е била вдъхновена от едноименния филм. Следват две колаборации, включващи Форд Мустанг и филма "Алиса в страната на чудесата".
През 2007 година след като били притиснати от световната организация за безопасна козметика "EPA", от OPI се наложило да реформулират формулите на лаковете си и да елиминират трите вредни съставки ( DBP (dibutyl phthalate), formaldehyde и toluene).

Към днешна дата OPI предлагат различни колекции лакове за нокти. Различни текстури и безброй много цветове. Освен това произвеждат и страхотни лосиони за ръце.
Колекциите им са вдъхновени от различни известни личности и запомнящи се филми. Също така, OPI подкрепя няколко световни благотворителни кампании като тази, подкрепяща жените страдащи от рак на гърдата.

Ето какво споделят от enzo.bg за марката:
"Ексклузивната марка OPI се съсредоточи върху качествен маникюр и педикюр, които са подходящи както за професионална употреба така и за използване при домашни условия. Марката OPI е буквално пионер в грижата за нокти. В асортимента й ще намерите не само голямо количество цветни лакове с най-различни нюанси, но и популярните грижещи се за ноктите лакове и други предмети и продукти, създадени за съвършена грижа за ръцете и краката. Благодарение на марката OPI Вашите нокти ще изглеждат отлично и оформени като от салон."OPI Avojuice е козметичен пакет, предлаган от електронния магазин enzo.bg. Комплекта включва шест мини лосиона за ръце и тяло с различни аромати - Vanilla Lavender, Ginger Lily, Jasmine, Sweet Lemon Sage, Mango, Coconut Melon.

Vanilla Lavender е сладка комбинация от силна ванилия и свежа лятна лавандула, а другите лосиони са със страхотни сладки аромати.

В електронния магазин enzo.bg ще откриете почти всички лосиони за ръце на марката. В сайта има различни колекции - стари и по-нови, които са доста ценни за колекционерите, така че ако вие сте от тях, можете да ги откриете там.
Грижете се за ноктите си, защото те са първото нещо, което виждат хората, когато се запознават с вас и е добро да направите добро първо впечатление.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации