Karl Lagerfeld Paradise Bay Тоалетна вода за мъже

Карл Легерфелд е немски дизайнер и фотограф, работещ предимно за гиганта Шанел. Роден е през 1933 година в Хамбург в заможно семейство, което били производители на мляко. През 1955 година започва работа в ателието на Пиер Балмен, а само три години по-късно започва работа при Жан Пату, от когото получава най-важните си уроци за модата. Само четири години по-късно Легерфелд започва своя практика като дизайнер.
През 1970 година Легерфелд става известен с работата си за Chloe. Моделите му стават истински хит и много големи имена като Шанел го забелязват и само няколко години по-късно Легерфелд започва работа за Шанел като главен дизайнер.
Карл Лагерфелд често е критикуван за използването на прекалено слаби манекени в своите модни ревюта.

Награди:

    1989: Бамби
    1993: Дизайнерска награда „Лъки Страйк“, връчена от фондация Реймънд Лоуи
    1996: Награда за култура от Немското фотографско дружество
    2005: Бамби
    2008: Награда „Модна звезда“ от списание „Ел“

Освен с висшата мода името на Легерфелд се свързва и със страхотните аромати, носещи името му.Karl Lagerfeld Paradise Bay включва два лимитирани аромата - мъжки и дамски.
Paradise Bay за мъже е предназначен за мечтателите, които обожават летните дълги разходки и отдалечения залив на райския плаж.

Връхни нотки: ябълка, мента и бергамот
Сърдечни нотки: листа от теменужка
Базови нотки: кашмирено дърво и ветивер

Karl Lagerfeld Paradise Bay ще откриете в електронния магазин enzo.bg в опаковки от 100 и 50мл, както и под формата на мостра, с която можете да проверите дали аромата е подходящ за вас.

Запомнете!
Парфюмът, също както дрехите, гримовете и бялата козметика е нещо строго индивидуално.
Това че сте харесали даден аромат върху кожата  на някой друг, съвсем не означава, че ще го усещате по същия начин върху себе си.
В някои случай може това, което сте харесали да се окаже вашия аромат, но в други може дори да ви се стори ужасен.
Това е така, защото всички хора имат различна кожа. На някои отиват по-силни аромати, на други цветни, плодови композиции.
Парфюмът трябва преди всичко да подчертава индивидуалността на човека, който го носи.
Парфюмът трябва преди всичко да подчертава индивидуалността на човека, който го носи. Не се влияйте от това, какво ви препоръчват в магазина или
от съветите на приятелки. Това, че са ви подарили скъп, марков парфюм не означава, че той е страхотен, в повечето случай тези подаръци дори не са подходящи.
Не се доверявайте на никой друг, освен на себе си в избора. Ако следвате този съвет, то винаги ще сте доволна, че притежавате правилния аромат.


***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации