Любими продукти за 2015

Изминалата година безспорно беше една от най-интересните ми в козметичен аспект. Подмених изцяло декоративната си козметика и към днешна дата съм презадоволена откъм продукти.
Изпробвах много нови продукти, но има такива, които със сигурност ще останат в сърцето ми и няма да бъдат подминавани при бъдещите ми покупки.
Все пак, има продукти, които са ми наистина любими и ще ви ги покажа по-долу. Линк на публикаця към всеки един продукт можете да откриете под снимките.


Chanel Poudre Universelle Compacte е една от най-фините и добри пудри, които съм имала. В началото не бях много впечатлена от нея, но след известно време се сработихме страхотно.

Chanel Illusion D'Ombre Emerveillé купих, след като вече имах един цвят от серията. Единственото, което мога да кажа е, че сенките са страхотни и си заслужава да се пробват.

Chanel Le Blanc de Chanel Multi-Use Illuminating Base купих след многото положителни отзиви в различни родни и чужди блогове. Базата работи страхотно върху моята кожа, но е добре първо да се пробва с тестер.

Guerlain Météorites Compact - 2 Clair  чаках с нетърпение и дори си бях оставила телефона в магазина, за да ми се обадят веднага щом пристигнат. При метеоритите има два варианта, или ги харесвате, или не, аз ги обожавам.

MAC Plumful е първото ми червило на MAC и със сигурност няма да бъде последното. Напоследък го нося непрекъснато.

Too Faced Chocolate Bar беше спонтанна и непредвидена покупка, но изобщо не съжалявам, че се сдобих с нея. Използвам я почти всеки ден. Чудесна и универсална палитра е.

Chanel Poudre Universelle Compacte
Chanel Illusion D'Ombre Emerveillé
Chanel Le Blanc de Chanel Multi-Use Illuminating Base 
Guerlain Météorites Compact - 2 Clair 
MAC Plumful
Too Faced Chocolate Bar
 

Chanel Illusion D'Ombre Illusoire са първите ми сенки на Chanel. Ползвам ги непрекъснато, както и цвета, който ви показах по-горе.

Lush Mask of Magnaminty е първото ми запознанство с Lush. Ползвам вече четвърта опаковка от маската и няма да спра да я ползвам, поне докато не намеря нещо още по-добро.

Guerlain Terracotta Light - Sun Blondes ми беше подарък от любимия. Съвсем удачен избор на подарък е направил, защото не спирам да ползвам бронзъра, откакто го имам.

Lush Bubblegum Lip Scrub е купен отново след многото положителни отзиви из блоговете и влоговете. Страхотен продукт за ежедневна употреба.

MAC Fix Plus исках отдавна, но за съжаление в Пловдив нямаме магазин на MAC. Използвам го почти ежедневно и е много икономичен. С удоволствие ще го подновя, когато свърши.

Filorga UV-DEFENCE купих за втори път миналия месец. За мен това е най-добрия слънцезащитен крем и ще заложа отново на него през следващото лято.

Chanel Illusion D'Ombre Illusoire
Lush Mask of Magnaminty
Guerlain Terracotta Light - Sun Blondes 
Lush Bubblegum Lip Scrub 
MAC Fix Plus 

Filorga UV-DEFENCE

Коментари

Популярни публикации