Бели зъби от White Pearl

Грижата за зъбите е от изключителна важност и е необходимо да не я пренебрегваме. Има множество фактори, които предизвикват потъмняване и петна по зъбите, като най-разпространените от тях са тютюнопушенето, пиенето на кафе и червено вино. За щастие вече има толкова много методи, с които да избелите зъбите си, че е нужно просто да изберете най-подходящия за вас.

Хигиената е на първо място що се отнася до белотата на зъбите.
За да имате идеално чисти зъби е нужно да спазвате няколко правила:
За да имате идеално измити зъби е добре да знаете, че е нужно да ги миете както отвън, така и отвътре. Много хора мият зъбите си само отвън и не се замислят за другата им страна.
Времето за миене на зъби е точно три минути, тази рутина се запомня още в детските години и е добре да се спазва, за да се постигне идеална чистота.
Пастата за зъби не се пести. Точно както процедирате с другите козметични продукти, така трябва да правите и с пастата си за зъби. Използвайте оптималното количество паста, за да постигнете желания ефект.
Никога не слагайте пастата за зъби на суха четка. Намокрете хубаво четката с топла вода и след това нанесете пастата.

Марката White Pearl предлага продукти за избелване в домашни условия.
Ето какво споделят от enzo.bg за марката:
"Зъбна хигиена White Pearl е истинска революция в съвременното избелване на зъбите! Избелващите продукти на White Pearl много ефективно отстраняват пигментите, без да нарушават зъбния емайл. С марката White Pearl можете да избелите зъбите си в уюта на вашия домм, без да се налага да харчите пари за стоматологическо избелване. Пасти за зъби White Pearl съдържат висок процент флуорид, който укрепва зъбите и зъбния емайл, като по този начин активно защитава зъбите от кариес. Продукти White Pearl също така дезинфекцират зъбната кухина, действат превантивно против пародонтоза и имат противовъзпалителни ефекти. Ефективната съставка карбамид пероксид също така гарантира висококачествено избелване на зъбите без рискове. Продукти с грижа към зъбите White Pearl са стоматологично тествани и одобрени."

White Pearl Whitening System стоматологичен избелващ гел, който ще ви помогне да избелите зъбите си в домашни условия. Комплекта включва две опаковки избелващ гел по 65мл, четири апликатора за нанасяне на гела, спринцовка и упътване.
Съдържа екстракт от алое вера, лайка, нар и нежно се грижи за зъбите и венците. В същото време реминализира зъбния емайл, помага за намаляване на зъбния кариес и предпазва венците от възпаление.
Всестранно подобрява устната хигиена.
Продуктите на марката White Pearl можете да откриете в електронния магазин enzo.bg. Освен избелващи продукти марката предлага и различни пасти, четки и продукти за свеж дъх.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации