Viktor & Rolf Bonbon

Viktor & Rolf - Viktor & Rolf е холандска марка, основана през 1993г. от Viktor Horsting и Rolf Snoeren. Те се запознават по време на следването им в Академията за изкуство и дизайн в Холандия. Първата им колекция се казва Hyeres и е представена през 1933г. Тя получава много позитивни отзиви и награди. Първият парфюм Viktor & Rolf  се казва Flowerbomb,  представен през 2005 г. съвместно с L'Oréal. Година по-късно на пазара е представен и парфюма Antidote.

Viktor & Rolf Bonbon е един от най-харесваните аромати на марката. Той е сладък и нежен и е подходящ за тези, които все още носят детското в себе си.
Bonbon е неподвластен на времето. Усеща се чист и чувствен.
Флаконът на аромата е във формата на пеперуда, която символизира красотата и свободния дух.
Ароматната композиция е дело на Сесил Матон (Cecile Matton) и Серж Мажойе (Serge Majoullier). Лице на рекламната кампания е моделът Едита Вилкевичуте.

Композицията е много цветна и сладка. Подходяща за хора с лек и благ характер, които все още носят детето в себе си.
Връхни нотки: мандарина, портокал, праскова
Сърдечни нотки:жасмин, цвят от цитруси, карамел
Базови нотки: кедър, дърво гуаяк, сандалово дърво, амбра

Аромата можете да откриете в електронния магазин enzo.bg в опаковка от 50мл и 90мл, както и под формата на мостри, с които лесно ще определите дали е подходящ за вас. Ако не познавате даден аромат най-добре е първо да започнете с мостра.

Освен него в enzo.bg ще откриете почти всички аромати на марката в различни опаковки, а и страхотни подаръчни комплекти.

Запомнете!
Парфюмът, също както дрехите, гримовете и бялата козметика е нещо строго индивидуално.
Това че сте харесали даден аромат върху кожата  на някой друг, съвсем не означава, че ще го усещате по същия начин върху себе си.
В някои случай може това, което сте харесали да се окаже вашия аромат, но в други може дори да ви се стори ужасен.
Това е така, защото всички хора имат различна кожа. На някои отиват по-силни аромати, на други цветни, плодови композиции.
Парфюмът трябва преди всичко да подчертава индивидуалността на човека, който го носи.
Парфюмът трябва преди всичко да подчертава индивидуалността на човека, който го носи. Не се влияйте от това, какво ви препоръчват в магазина или
от съветите на приятелки. Това, че са ви подарили скъп, марков парфюм не означава, че той е страхотен, в повечето случай тези подаръци дори не са подходящи.
Не се доверявайте на никой друг, освен на себе си в избора. Ако следвате този съвет, то винаги ще сте доволна, че притежавате правилния аромат.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации