Biolane Baby Wash


Biolane е марка, предлагаща бебешка козметика. Biolane има повече от 40 години опит в областта на грижа за кожата на бебето.

Ето какво споделят от enzo.bg за марката:
"Френската марка Biolane, създадена от френския фармацевт д-р Шабран през 1972 г, предоставя на пазара първокласна детска козметика. Сред богатата гама предложения, ще откриете продукти ,предназначени за бременни жени. Марката Biolane поставя огромен акцент върху безопасността и ефективността. Всички продукти минават през внимателни дерматологични  тестове и биват оценявани от независими експерти по токсикология. Почистващи млека, измиващи гелове, кремове за тяло и всички останали продукти на марката Biolane напълно респектират чувствеността на детската кожа. Имат неутрално pH 5,5, антисептични са, а в състава им няма да откриете никави парабени, алкохол,феноксиетанол или етерични масла.Заслужава си да споменем и фактът,че всеки продукт Biolane съдържа само ограничен брой съставки. Рискът от алергични реакции е минимален. Най-важната  активна съставка е уникалната Hydra-bléïne®, която хидратира кожата и предотвратява изсушаването й. Детската козметика Biolane с оглед на всичките й изключително благоприятни способности, е препоръчвана от редица педиатри. Освен това се използва и в акушеро-гинекологията. Марката Biolane ще заинтригува всички, които очакват или вече имат рожба и за нея търсят най-високо качество на разумна цена."

Банята е нещо специално за бебетата. Тя е време за отдих и забавление, стимулира вниманието на бебето към игрите с родителите си, като по този начин то прави нови и нови открития. За да комбинирате полезното с приятното по време на къпане е необходимо да използвате нежни продукти, които са специално разработени за нежната чувствителна бебешка кожа.

Нежния шампоан от Biolane почиства деликатно бебешката коса само с едно просто движение.
Неговата нежна формула почиства косата без да я заплита.
Обогатен е с активни съставки, които предотвратяват заплитането. Прави я много мека, лъскава и лесна за разресване.
Има много лека текстура, която не дразни скалпа и не предизвиква сълзене.
Шампоанът е тестван дерматологично. Има физиологично pH. Не съдържа сапун, парабени, феноксиетанол и фталати.
Не предизвиква сълзене и е подходящ за честа употреба. Може да се използва и от възрастни.
Бутилката е много удобна и лесна за отваряне дори с една ръка, което ще направи къпането освен забавно и много лесно.

Бебешката коса, както и бебешката кожа изискват специално внимание, затова е много важно внимателно да изберете козметиката за вашето дете. Доверявайте се само на проверени марки и избирайте винаги максимално изчистена козметика.
Продуктите от бебешката серия на Biolane ще откриете в електронния магазин enzo.bg. Освен тях там ще откриете и продукти за грижа за кожата по време на бременността, с които да се предпазите от ужасните стрии.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации