BIO-PERFORMANCE Super Corrective Eye Cream

Козметика Shiseido е основана през 1872г. и благодарение на това се смята за една от най- старите козметични марки. В различни етапи на своето развитие Shiseido създава продукти за цялото тяло. Сред най-значителните със сигурност са продуктите за грижата за косата и лицето, без значение дали става въпрос за женско или мъжко тяло. Продуктите на тази марка имат много почитатели по целия свят, благодарение на тяхното качество. През последните години Shiseido е една от марките с най-високи продажби на козметични продукти.
Марката предлага различни линии за грижа за кожата, съобразени според типа й и годините.

Серията Bio-Performance предлага висококачествени продукти, които дават бързи резултати срещу първите признаци на стареене. Подходяща е за дамите от 30 до 40 годишна възраст, които търсят модерни и качествени продукти.
BIO-PERFORMANCE Super Corrective Eye Cream е околоочен крем от една от най-продаваните серии на марката.
Съживява уморените очи и връща младостта им. Контура е повдигнат, а бръчките по-малко видими. Кожата около нежната зона на очите изглежда млада, стегната и жизнена. Подобрението е видимо само след първото нанасяне.

Клинични резултати:
Изпробван на 219 жени в продължение на 3 седмици:
Веднага след първото приложение:
- 95% харесват текстурата
- 91%, казват, че попиваа бързо в кожата
- 91%, казват, че чувстват кожата си по-еластична
- 95%, казват, че чувстват кожата си по-хидратирана
- 98%, казват, че чувстват кожата си по-гладка

Редовната употреба след 1 седмица:
- 70%, казват, че чувстват зоната около очите по-стегната
- 63%, казват, че чувстват зоната около очите по-повдигната
- 63%, казват, че бръчките са по-малко видими
- 73%, казват, че погледа им е изяснен

Редовната употреба след 3 седмици:
- 80%, казват, че чувстват зоната около очите по-стегната
- 78%, казват, че чувстват зоната около очите по-повдигната
- 72%, казват, че бръчките са по-малко видими
- 80%, казват, че погледа им е изяснен

BIO-PERFORMANCE Super Corrective Eye Cream можете да откриете в електронния магазин enzo.bg. Освен него там ще намерите още страхотни продукти на марката.

От кога да започнем с кремовете против бръчки?
Първата промяна в кожата настъпва след 25-та годишнина. Видимо само се забелязват загуба на тонус и еластичност, но точно тогава е момента, в който трябва да започнете с грижата за кожата и борбата с бръчките.

Най-препоръчвани и подходящи в борбата с първите бръчки са продукти, съдържащи антиоксиданти, коензим Q 10, растителни екстракти или магнезии. Може би сте от хората, които мислят, че това са пълни глупости, понеже баба ви, леля ви и дори съседката имат прекрасни кожи на по 60/70 години, но пък знаете, че всяка кожа е различна и има нужда от различни грижи, ако сте генетично надерени, то да, няма да имате проблеми с бръчките доста дълго време, но помнете, че пушенето, алкохола, стреса оказват много голямо влияние върху кожата и я състаряват.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации