Babor Camouflage Cream

Преди няколко седмици случайно се запознах с немската марка Babor от една реклама. Досега не бях чувала за марката, а се оказа, че правят доста интересни продукти, някои от които задължително исках да пробвам. Марката има български сайт, от който може да се поръчва и без да се замислям се регистрирах и сложих в кошницата камуфлажния им коректор.
Като минус отчитам, че в сайта има много, много малко информация за продуктите и трудно човек може да се ориентира дали даден продукт е подходящ за него.

В моя случай конкретно ми беше много трудно да си избера цвят. За съжаление явно марката не е масово разпространена и в интернет няма много ревюта на коректора, който поръчах. За щастие улучих цвета си и с удоволствие си ползвам продукта.


Коректора идва в малка бяла кутийка със златисто капаче, което се затваря на винт. Количеството е 4,5мл, което е напълно достатъчно за такъв тип продукти.
Консистенцията е кремообразна и твърда като на компактен фон дьо тен. Не е трудна за използване, но трябва време, за да се свикне ако досега сте използвали само течни продукти. Дори бих казала, че с този тип коректори се работи много по-лесно от течните.
Аромата е силен и наподобява пудрите от преди двадесетина години. Аз самата много харесвам този аромат и изобщо не ми пречи, че е силен.


Покривността на коректора е голяма, може да се напластява и без проблем скрива дори огромни пъпки (изпитано в онези дни от месеца, когато ми излиза точно една огромна пъпка).
Трайността му под фон дьо тен е цял ден или докато не го сваля, но ако не се фиксира не мисля, че ще издържи дълго.
Не е подходящ за зоната под очите, тъй като този тип продукти изсушават, за там си има по-подходящи коректори.
Продукта се предлага в 6 цвята, като моят е 03.

Първите ми впечатления за марката са много добри, но за съжаление е много недостъпна, за масовия потребител и ще се замисля преди да поръчам още нещо, тъй като цената на доставката от сайта е прекалено висока - почти 9 лева.

Състав:


Коментари

Популярни публикации