Scholl Velvet Smooth

Марката Scholl знае добре, че ако имате красиви и здрави крака, ще се чувствате добре. В областта на грижата към краката, компанията Scholl действа вече повече от сто години, а продуктите й са помогнали за разрешаване проблемите с кожата на краката при стотици потребители по света. Поверете краката си на марката Scholl и ги оставете да бъдат поглезени!

История на марката Scholl датира от 1904 г, когато нейният основател Матиас Шолл, създава първите патентовани стелки за обувки, които правят абсолютна революция в откритията по онова време. Не се бавят и последвалите новаторски продукти, така че хората успяват много скоро да се сдобият с революционните сандали с анатомична подметка, които придобиват огромен международен успех. В момента марка Scholl не само предлага изключително висококачествени анатомични обувки, но също така и уникални продукти, насочени към цялостната  грижа за краката. Асортиментът на марката включва кремове с грижа към краката, продукти против втвърдена кожа, спрейове за обувки, пилички за нокти, стъргалки за крака или например любимите гелови подложки, предпазващи краката от мазоли.Scholl Velvet Smooth е електрическа пила за стъпала, която е подходяща за използване за педикюр в домашни условия.
Ролковата глава е изработена от Micralumina и чрез нея за няколко минути задебелената кожа се превръща в мека и гладка. Покритието на пилата е от фини синтетични диамантени кристали, благодарение на които няма как кожата да се нарани. Пилата има контрол на натиска, в който когато се упражни силен натиск главата спира да се върти, за да се предпазите от нараняване.

В комплекта е включено електрическа пила, абразивен въртящ накрайник, 4 батерии AA, защитен капак.

Инструкции за безопасност:
  • Използвайте уреда само върху загрубяла кожа на краката.
  • Не използвайте върху други части на тялото.
  • Не използвайте върху наранена, възпалена или раздразнена кожа. Ако кожата се раздразни или възпали, спрете употребата.
  • Не потапяйте уреда във вода и го съхранявайте на сухо място.
  • След захабяване на покритието на ролката, използвайте резервните глави "Velvet Smooth Express".
  • Използвайте уреда само върху суха кожа.
  • След като приключите с употребата използвайте хидратиращ крем за стъпала.

В електронния магазин enzo.bg ще откриете пилата на страхотна цена, както и много други механични уреди за грижа за педикюра в домашни условия на марката. Освен тях там ще откриете и богата гама от кремове за стъпала.

Педикюра е от тези козметични процедури, от които няма как да избягате. Все пак от късна пролет до ранна есен краката ви са на показ, а не е приятно гледката да е непривлекателна. Грижете се както за маникюра си, така и за педикюра си.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

  1. Доста се почудих преди да си закупя тази пила, която толкова много рекламират. Истината е, че лично на мен ми върши страхотна работа. :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации