Dueto Parfums Golden Boy

Dueto Parfums е американска марка, предлагаща нишови аромати, които са вдъхновени от младото и будно поколение.

Брандът е основан през 2010 година от четирима млади и съвременни хора, живеещи в големия град, които мечтаели за нещо свое. Парфюмите на марката са вдъхновени от модерното общество и са насочени към младите потребители. Съставките, които се влагат във всички аромати на марката са със изключително високо качество, с което не се правят компромиси.

Ето какво споделят от enzo.bg за марката:
"Парфюми Dueto Parfums / Dueto Parfums - аромати, вдъхновени от модерния, космополитен свят. Dueto Parfums е млада американска марка нишови парфюми, която черпи вдъхновение от модерното комуникативно общество. Що се отнася до най-добрите дизайнерски парфюми, създадени от най-добрите съставки, парфюмите се характеризират с безкомпромисно качество и винаги олицетворяват най-горещите световни тенденции.

Създатели на Dueto Parfums са четирима жители на различни световни метрополиси, които решават да обединят силите и таланта си, за да поднесат на света маркови урбанизирани парфюми с амбицията да сътворят аромати за хора, които харесват модния стил "hype & cool".

Парфюми Dueto Parfums са вдъхновени от съвременното общество, като изповядват новите и бързо променящи се тенденции. В дейността си, марката отразява периода от своето създаване до времето, когато целия свят е урбанизиран и почти безгранично е свързан със съвременните средства за комуникация, каквито са електронната поща или социалните сайтове. Работи със световните тенденции, които са това, което наистина "трябва да имате", от Париж до Токио, от Ню Йорк до Сао Пауло. Dueto Parfums се водят от философията, че големите световни центрове контролират новата космополитна култура, енергия и достъп до целия свят. Парфюмите на марка Dueto Parfums  улавят най-горещите нововъзникващи  тенденции и са проектирани така, както моден дизайнер създава облекла. Те отразяват динамиката на световните градове и са магическите аромати на днес и утре. Аромати Dueto Parfums са създадени с партньорството на парфюмерийните творци Урсула Уандел, Оливър Пешо и Соня Констант. Първият парфюм, цветно-дървесно-мускусният аромат City Oud за мъже и жени, е от 2010 г., а за сега най-новият унисекс аромат е Citiver, който е характерен с дървесно-ароматния си състав и се появява на бял свят през 2013 г.

Dueto Parfums -  урбанистичните аромати на съвременния космополитен свят и модерното общество ще обикнат всички, които копнеят за нещо ново!"
Golden Boy от Dueto Parfums е лидер на пазара сред унисекс парфюмите. Аромата е пуснат на пазара през 2011 година, а създателят му е Соня Констант.
Golden Boy е третия аромат на марката и бележи огромен успех на пазара.

Връхни нотки:
Шафран, листенца от теменужка
Сърдечни нотки:
Тамян, кедър, кожа и лавандула
Базови нотки:
Мускус, тамян и ванилия

Марката Dueto Parfums има лансирани само шест аромата, като всички те могат да бъдат открити в електронния магазин enzo.bg. Освен в оригиналните им опаковки ще откриете всеки от тях и под формата на мостра, от която можете да прецените дали аромата е подходящ за вас.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации