Dsquared2 She Wood Velvet Forest Wood

Dsquared2 е моден бранд, произвеждащ мъжко и дамско облекло, обувки, аксесоари и парфюми. Създаден е от двама братя - Дийн и Дан Кейтън от Канада.

Канадските близнаци Dean и Dan Caten избират един и същи път в живота  – модата. През 1991 г. заедно заминават за Милано за да сбъднат своите мечти. Те основават марката Dsquared2 през 1994 г. и дебютът им е с мъжка колекция.  Едва през 2003г. те създават и колекции за жени. Фирмата се радва на голям интерес от много световно известни личности. Добре познати  са и парфюмите Dsquared2.
Ексцентричните модни събития са причината, поради която бранда бележи голям успех в модния свят. В представленията им често взимат участие известни музиканти и шоумени. Колекциите на марката печелят много модни награди, а името им бележи огромен успех всеки изминал ден.
Първият парфюм, предложен от Dsquared2, е He Wood – лансиран през 2007 г. Той скоро е последван от варианта за жени, She Wood, лансиран през 2008 г.

Dsquared2 She Wood Velvet Forest Wood е вдъхновен от чистата природа. Аромата е посветен на земните жени, които обичат природата и цветните аромати и обожават да прекарват времето си навън в планината.


Ароматна композиция:
Връхни нотки: листа на виолетка, мускус, кедър
Срeдни нотки: галбан (ароматна смола от Иран), зелени листа, борови иглички, флорални нотки
Базови нотки: ветивер, пачули, кехлибар

В електронния магазин enzo.bg ще откриете много от ароматите на марката, а Dsquared2 She Wood Velvet Forest Wood ще намерите под формата на тестер в опаковка от 100 мл.

Какво е тестер? 

Тестерите обикновенно се използват в класичестките парфюмерии, където клиентът може да пробва как парфюмът мирише. Затова тестерите обикновено не служат за продажба на крайните клиенти. Изработката на тестера не е толкова цветна и интересна.Различава се от класическия продукт с това, че е опакован в бяла кутийка, без печат и в повечето случаи няма капачка на разпръсквача. Ако искате парфюма за себе си и не ви трябва опаковката му, тестерът е идеалният избор. В случай, че купувате парфюма за подарък, по-подходящо е да поръчате класическия продукт.

Запомнете!
Парфюмът, също както дрехите, гримовете и бялата козметика е нещо строго индивидуално.
Това че сте харесали даден аромат върху кожата  на някой друг, съвсем не означава, че ще го усещате по същия начин върху себе си.
В някои случай може това, което сте харесали да се окаже вашия аромат, но в други може дори да ви се стори ужасен.
Това е така, защото всички хора имат различна кожа. На някои отиват по-силни аромати, на други цветни, плодови композиции.
Парфюмът трябва преди всичко да подчертава индивидуалноста на човека, който го носи.

***Публикацията е рекламна***

Коментари

Популярни публикации